Ο Πειραιάς πρωταγωνιστής των εξελίξεων με Λαφαζάνη και Δρίτσα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με δυο Πειραιώτες Υπουργούς σε δυο από τα κρισιμότερα υπουργεία της νέας Κυβέρνησης, αυτά της Ενέργειας και της Ναυτιλίας, ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει την ολική επαναφορά της Ελλάδας!
 
Ο Πειραιάς πρωταγωνιστής στις εξελίξεις λοιπόν, στους κρίσιμους τομείς της ενέργειας και της ναυτιλίας, με τους εκλεγμένους βουλευτές-υπουργούς πλέον, Παναγιώτη Λαφαζάνη (Β' Πειραιά) και Θοδωρή Δρίτσα (Α' Πειραιά & Νήσων), να κατέχουν ρόλους κλειδιά για το αύριο της χώρας.
 
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
 
Το στοίχημα της ενέργειας και της εξόρυξης του ορυκτού και υποθαλάσσιου πλούτου της χώρας, που για πολλούς μπορεί να δώσει και την οριστική λύση στην παρατεταμένη οικονομική κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, καλείται να κερδίσει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε μια δύσκολη χρονικά και γεωστρατηγικά περίοδο.
 
Έχοντας παρακαταθήκη τη συμμαχία με Αίγυπτο και Κύπρο, ο Πειραιώτης Υπουργός θα πρέπει να προβεί σε γρήγορες κινήσεις που θα αποφέρουν άμεσο και ορατό αποτέλεσμα, κυρίως σε ότι αφορά το θέμα των υδρογονανθράκων του Αιγαίου.
 
ΝΑΥΤΙΛΙΑ
 
Πρόκειται για την κατεξοχήν ταυτισμένη με τον Πειραιά και το λιμάνι του δραστηριότητα. 
 
Ο Θοδωρής Δρίτσας καλείται όχι απλά να διατηρήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής ναυτιλίας, αλλά να της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση προκειμένου να ισχυροποιήσει τη θέση της στο παγκόσμιο επιχειρείν.
 
Με φλέγοντα και ανοικτά τα ζητήματα ΟΛΠ και COSCO  αλλά και με προίκα τη σημαντικότατη αύξηση στους επισκέπτες της κρουαζιέρας, οι σωστές αποφάσεις αποτελούν μονόδρομο για τον Θοδωρή Δρίτσα και το αύριο όχι μόνο του Πειραιά, αλλά και ολόκληρης της χώρας.
 
Αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ένα όμως. Το άρωμα του Πειραιά είναι πιο έντονο από ποτέ στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ελπίζουμε το γεγονός αυτό να αποδώσει καρπούς και για τον ευρύτερο Πειραιά... Καθώς οι πρόσφατες μνήμες μας από τα έργα και τις ημέρες του ''Πειραιώτη'' Πρωθυπουργού μόνο καρπούς δεν άφησαν...
 

Το Piraeuspress.gr εύχεται και στους δυο Πειραιώτες Υπουργούς καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους, το οποίο θα παρακολουθούμε στενά επικροτώντας τις θετικές ενέργειες και κρίνοντας αυστηρά τις λανθασμένες επιλογές... όπως κάνουμε πάντα άλλωστε!

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Δρίτσας: Η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ σταματάει εδώ

Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Δρίτσας

Ο Γιάννης Μώραλης συνεχάρη τον Θοδωρή Δρίτσα!