Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος νέος γραμματέας της ΝΔ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeuspress.gr σας ενημέρωσε πρώτο χθες, μετά την αιφνίδια παραίτηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά, ότι μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται η εν λόγω κίνηση.

 
Ο Λάκωνας πολιτικός, όπως όλα δείχνουν οδεύει προς Συγγρού, με τις ευλογίες του κουμπάρου του και πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο είχαν αρκετούς μήνες βέβαια να μιλήσουν ύστερα από την ήττα στις Δημοτικές Εκλογές του 2014.
 

Τις τελευταίες ώρες φημολογείται έντονα ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος προορίζεται για νέος γραμματέας της ΝΔ!

Βέβαια τα ερωτήματα που τίθενται είναι δυο!

 
1. Τη στιγμή που ο νέος Πρωθυπουργός και οι πιο στενοί του συνεργάτες είναι κοντά στα 40, η απάντηση της ΝΔ στην ανανέωση έρχεται με τον 63χρονο και κατά τα άλλα αρκετά έμπειρο Βασίλη Μιχαλολιάκο;
 
2. Ο ίδιος εδώ και χρόνια και από τότε που ανέλαβε Δήμαρχος Πειραιά, δήλωνε-δεσμευόταν στον πειραϊκό λαό ότι έχει κλείσει τον κύκλο του στην κεντρική πολιτική σκηνή και ότι αφιερώνεται πλέον στην αγαπημένη του πόλη, τον Πειραιά... Οι δεσμεύσεις προς το λαό έχουν ημερομηνία λήξης;
 
Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι άριστος γνώστης της πολιτικής και μάλιστα με ιδιαίτερες ικανότητες στη διαχείριση προσώπων από την εποχή που ήταν πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ. Και φυσικά ήταν ο μόνος που στήριξε τον Αντώνη Σαμαρά τόσο ανοιχτά όταν ο τελευταίος διεκδίκησε την προεδρία της ΝΔ. 
 

Η ιστορία επαναλαμβάνεται μάλλον...

Διαβάστε επίσης:

Παραιτήθηκε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος