Οι λόγοι που οδήγησαν στην παραίτηση τον Βασίλη Μιχαλολιάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeuspress.gr είχε γράψει από καιρό ότι δεν πρόκειται να παραμείνει σε όλη τη θητεία του νέου δημοτικού συμβουλίου Πειραιά ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος.
 

Γιατί όμως ο Λάκωνας πολιτικός επίλεξε την παρούσα χρονική στιγμή για να παραιτηθεί;

Ο λόγος δεν είναι ένας... αλλά τρεις!

1. Ο Αντώνης Σαμαράς που σκοπεύει να παραμείνει στην προεδρία της ΝΔ ελέγχοντας τα κομματικά όργανα, θα αναβαθμίσει τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στον κομματικό μηχανισμό, ώστε να παίξει τον ρόλο του βασικού του κινητοποιητή ενόψει συνεδρίου!

Το ίδιο είχε συμβεί και όταν ο Αντώνης Σαμαράς διεκδίκησε την προεδρία της ΝΔ, με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο να περιοδεύει σε όλη τη χώρα... λόγω των ισχυρών δεσμών του με παλαιά κομματικά στελέχη από την εποχή της ΟΝΝΕΔ!

Το αντάλλαγμα βέβαια δεν το γνωρίζουμε... καθώς μην ξεχνάμε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός προσφάτως, στις περασμένες δημοτικές εκλογές, άδειασε πανηγυρικά τον Βασίλη Μιχαλολιάκο!

 
2. Θέλοντας να κρατήσει ισορροπίες και να μοιράσει ρόλους στη δημοτική του ομάδα, η οποία στήριξε με πάθος τον Κώστα Κατσαφάδο στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και ο οποίος επικράτησε με άνεση του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου... αποχωρεί και χρίζει τους διαδόχους του, αναγνωρίζοντας έτσι την προσφορά τους στην εκλογή του γαμπρού του!
 
3. Με την παραίτηση Μιχαλολιάκου, στη δημοτική ομάδα ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, εισέρχεται ο πρώην Αντιδήμαρχος Κυριάκος Μανωλάκος, τον οποίο επίσης είχε αδειάσει πανηγυρικά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στις περασμένες δημοτικές εκλογές.
Ζητώντας με αυτόν τον τρόπο ένα καθυστερημένο ''συγγνώμη'' από τον για πολλά χρόνια φίλο και συναγωνιστή του.
 

Με ένα σμπάρο τρία τριγώνια για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος αν και είχε δεσμευτεί στον πειραϊκό λαό ότι θα παραμείνει για πάντα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, την κάνει με ελαφρά... 

 

Προφανώς ο σκοπός είναι ιερός και αφορά στη σωτηρία της ΝΔ και της πατρίδας!

Διαβάστε επίσης:

Παραιτήθηκε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραίτηση Βασίλη Μιχαλολιάκου από Δημοτικός Σύμβουλος