ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ: Η ιστορία του μακελάρη με το Καλάσνικοφ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κοκαΐνη , προστασία και όπλα

Τον 40χρονο δράστη με το καλάσνικοφ στο χέρι κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας από διπλανό κατάστημα λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά από την αιματηρή επίθεση σε κατάστημα στο Μικρολίμανο.

Στο βίντεο που προέβαλε το Mega φαίνεται ο 40χρονος κακοποιός να αποχωρεί τρέχοντας από το σημείο του μακελειού αφού μόλις έχει «γαζώσει» με σφαίρες το κατάστημα και έχει τραυματίσει 15 ανθρώπους.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΔΩ

Η κόκα, η προστασία και τα όπλα

Η ΕΛ.ΑΣ. εχει εξακριβώσει την ταυτότητα του δράστη και κάνει λόγο για ένα άκρως επικίνδυνο και σεσημασμένο άτομο. Ο δράστης είναι αλβανικής καταγωγής, περίπου 40 ετών, ενώ, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους σε τρεις ακόμη αιματηρές υποθέσεις, στην μια εκ των οποίων έχασε τη ζωή του ένας 44χρονος.

Μάλιστα, από την ΕΛ.ΑΣ., ο 40χρονος χαρακτηρίζεται ως «μανιακός», ο οποίος δεν θα διστάσει να αφήσει πίσω του θύματα. Την ίδια στιγμή οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, ενώ έχουν γίνει ήδη έρευνες στο διαμέρισμά του, αλλά και σε σπίτια που φέρεται να σύχναζε.

Ο 40χρονος εμπλέκεται σε περιστατικό με πυροβολισμούς σε νυχτερινό μαγαζί στο Μεταξουργείο, όπου είχε σκοτωθεί ένας 44χρονος, αλλά και σε καφενείο στον Αγιο Παντελεήμονα. Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, η εκτίμηση είναι πως η επίθεση έγινε για να «πουλήσει προστασία» ο δράστης, ενώ στο νέο «χτύπημα» οι αρχές εκτιμούν ότι ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης.

Η πρώτη επίθεση είχε γίνει στις 31 Οκτωβρίου, σε καφετέρια-μπαρ στο Μεταξουργείο. Οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο και είχαν πυροβολήσει εναντίον του καταστήματος με καλάσνικοφ. Από την επίθεση είχε τραυματιστεί θανάσιμα ένας 44χρονος Έλληνας.

Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 6 Νοεμβρίου, στην οδό Αριστοτέλους 106, όταν, δύο, πιθανότατα, άτομα γάζωσαν την καφετέρια με 12 σφαίρες, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες.

Οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες, σταμάτησαν έξω από μπαρ και μετά τους πυροβολισμούς, και πάλι με καλάσνικοφ, τράπηκαν σε φυγή.

Οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τη φωτογραφία του δράστη και περιμένουν την έγκριση του εισαγγελέα για να τη δώσουν στη δημοσιότητα. Επιπλέον, στο σημείο βρέθηκαν 14 κάλυκες και η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για το ίδιο καλάσνικοφ που είχε χρησιμοποιηθεί στα άλλα δύο «χτυπήματα».

eks1

eks2

Δείτε αναλυτικά πώς έγινε το μακελειό ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Έτσι είναι ο δράστης που γάζωσε 11 άτομα στο Μικρολίμανο

Επίθεση με καλάσνικοφ σε μαγαζί στο Μικρολίμανο - Άγνωστος "γάζωσε" 11 άτομα

Αυτή είναι η σφαίρα που αφαιρέθηκε από τον τραυματία στο Μικρολίμανο

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ: Αυτό είναι το προφίλ του δράστη της επίθεσης!

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ: Σοκάρουν οι περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ: ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ λίγες ώρες μετά την επίθεση