Ξεχωριστές βραδιές στο SPORTS CLUB στη Φρεαττύδα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι λίγα τα μαγαζιά διασκέδασης που βρίσκονται στον Πειραιά και μετά από 2 (σχεδόν) δεκαετίες βρίσκονται στο προσκήνιο. 

Το All sports Cafe της δεκαετίας του 90, σήμερα το 2014 με το όνομα SPORTS CLUB μπορεί να περηφανεύεται για το πως δημιούργησε τη φήμη του την πελατεία του και σε κάποιες περιπτώσεις, πως διαμόρφωσε την διασκέδαση στον Πειραιά, συμπαρασύροντας για χρόνια στους ρυθμούς του όλον τον Πειραιά μας!!



 

Ένα ζεστό μαγαζί τους χειμερινούς μήνες με άνετη μπάρα και ατελείωτους καναπέδες και την καλοκαιρινή περίοδο , στον πεζόδρομο και την πλατεία (πρόσφατα ανακαινισμένα από τον Δήμο) που βρίσκονται μπροστά του, κάνει τους -πολλούς- Πειραιώτες θαμώνες του να το προτιμούν για όλη τη διάρκεια της ημέρας...

 

Καφές , τάβλι , επιτραπέζια και αγώνες ...ένας συνδυασμός που σου φέρνει στο μυαλό το SPORTS...

Ποτάκια, παγωμένες μπύρες και μουσικές που δεν έχουν κλισέ και όρια, σε οδηγούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην "ζεστή" αγκαλιά του SPORTS και των ανθρώπων που εργάζονται μέσα σε αυτό...

Αν βέβαια σκεφτεί κάποιος ότι διατηρεί τις χαμηλότερες τιμές σε όλα τα προϊόντα του, τότε το SPORTS φαντάζει μια από τις καλύτερες επιλογές για την διασκέδασή μας!!!

 



Η κλασσική συνταγή παραμένει πάντα διαχρονική!!


 


Ένα είναι σίγουρο, το SPORTS CLUB και οι άνθρωποί του ξέρουν από διασκέδαση.

 

 

SPORTS CLUB

Ακτή θεμιστοκλέους 26 & Κωλέττη 2

Πλατεία Φρεαττύδος

6909314743