ΠΑΝΟΡΑΜΑ: Στον Πειραιά για το καλύτερο ψάρι της Αττικής! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Πανόραμα θα σας αποζημιώσει οπωσδήποτε γευστικά αλλά και οπτικά, μιας και βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του λεκανοπεδίου Αττικής, στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά, με θέα από την Ακρόπολη έως τον Αργοσαρωνικό!
 

po

 
 
Πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά εστιατόρια, όχι μόνο του Πειραιά, αλλά και ολόκληρης της Αττικής, με ρίζες από το 1957.
 
Με το καλύτερο και πιο φρέσκο ψάρι, με την πιο γευστική ψαρόσουπα, αλλά και πλήθος θαλασσινών γεύσεων, κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των "καλοφαγάδων"!
 
Σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο και με τον Αργοσαρωνικό και το λεκανοπέδιο στο "πιάτο" σας, το περιβάλλον, εσωτερικό και εξωτερικό, συμπληρώνει το μοναδικό γευστικό ταξίδι που προσφέρει το Πανόραμα.
 

P3260982-copy

 

P3260954-copy

 
 
Εγγύηση ποιότητας για το Πανόραμα, αποτελεί η διαρκής και ασταμάτητη λειτουργία του καταστήματος από το 1957 μέχρι τις μέρες μας, που φέρει την υπογραφή της οικογένειας Μανιουδάκη.
 
Με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι συνεχίζει την παράδοση και σήμερα ο Παρασκευάς (Παράσχος) Μανιουδάκης.
 
Για όσους δεν έχουν γευτεί τις γεύσεις Πανοράματος... Μην χάνετε άλλο χρόνο! 
 
Καλέστε στο 2104173475 για κράτηση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προφίλ και το μενού του καταστήματος μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ panorama-seafood.gr.
 
Η θέα από το Πανόραμα

prilpa

 

prilpa1

 

4r2