ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σήμερα η «μητέρα των μαχών»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έφτασε η ώρα της σπουδαιότερης αναμέτρησης στον ελληνικό αθλητισμό. Στο...κολασμένο "Απόστολος Νικολαΐδης" ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο "αιώνιο" ντέρμπι, της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Μόνο "ερωτηματικό" ο παρτενέρ του Μολέντο

Στο "στρατόπεδο" των "πρασίνων", ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κληθεί να αποφασίσει για τον παίκτη που θα παίξει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μολέντο στο αυριανό ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους".
Οι δύο παίκτες που "πονοκεφαλιάζουν" τον Εβρίτη προπονητή είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος έκανε ράμματα μετά τον τραυματισμό του στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή και είναι έτοιμος να παίξει, και ο Ράσμους Τελάντερ.

Ο μόνος φόβος που υπάρχει για τον Έλληνα άσο είναι μήπως κατά τη διάρκεια του αγώνα ανοίξει το τραύμα του, αφού δεν έχει "θρέψει" καλά. Οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέντο, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Παρελθόν ο αποκλεισμός, έρχονται αλλαγές στην 11άδα

Από την άλλη πλευρά, στον Ολυμπιακό , έχουν αφήσει πίσω την βαριά ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας από το Europa League, κάνοντας...focus στο μεγάλο ντέρμπι.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Πειραιώτες, αφού ο Πανιώνιος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και ο ΠΑΟΚ μπορεί με νίκη επί των Νεοσμυρνιωτών να μπει και εκείνος στο "κόλπο" της διεκδίκησης του τίτλου.

Όλα αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, με τον Βασίλη Βούζα να ετοιμάζεται να προχωρήσει από 4 έως 6 αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας για το παιχνίδι με τους "πράσινους". Εκτός αποστολής έμεινε ο Λεάλι, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά την εμφάνισή του, στην Πόλη.

Οι υποψήφιοι έντεκα είναι οι: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια (ή Σισοκό), Ρομαό, Καμπιάσο, Μαρτίνς, Φορτούνης ή Τσόρι, Ελιουνούσι, Σεμπά και Ανσαριφάρντ.