Μαρινάκης: Στη λάσπη απαντάμε με νίκες και τίτλους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το «παρών» στο 9ο παγκόσμιο συνέδριο συνδέσμων Θύρας 7 έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην άκρως επιτυχημένη σεζόν για την ομάδα, όπου σημειώθηκαν ρεκόρ και υποσχέθηκε η νέα χρονιά να συνδυαστεί ακόμη πιο σπουδαία πράγματα.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας και δεν διαχωρίζει την ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη, ενώ τόνισε πως τόσα χρόνια η ομάδα του απαντάει στη λάσπη που δέχεται με νίκες. Ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο κ. Μαρινάκης, που συμπλήρωσε έξι χρόνια στο τιμόνι της ομάδας, είπε: «Τελείωσε μια χρονιά γεμάτη ρεκόρ, για τον σύλλογο μια χρονιά γεμάτη τίτλους και ελπίζω ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα» και συνέχισε: «Δε διαχωρίζω ποτέ την ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη. Για μένα είναι ένα! Η οικογένεια του Ολυμπιακός είναι μια»!

Για τις μεταγραφές τόνισε: «Οι μεταγραφές αργούν λόγω Euro αλλά το θέμα στις μεταγραφές είναι να παίρνεις παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχεις στο ρόστερ και για αυτό κοιτάζουμε»!

Για το θέμα του Ρομπέρτο είπε: «Ο Ρομπέρτο θέλει να είναι κοντά στην οικογένεια του και πρέπει κάποια πράγματα, ανθρώπινα, να τα καταλαβαίνουμε. Νομίζω και ο ίδιος θα τοποθετηθεί για το θέμα. Εμείς έχουμε τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα, τον Καπίνο, τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Φορτούνη και άλλα παιδιά που επίσης πρέπει να στηριχτούν. Και ο Φορτούνης θα ήταν ότι είναι σήμερα αν δεν έπαιρνε ευκαιρίες και αν δεν τον στηρίζαμε;»

«Τόσα χρόνια λάσπη, βαρεθήκαμε να τους ακούμε! Η απάντηση του Ολυμπιακού είναι οι νίκες, οι τίτλοι, το να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Και στην Ευρώπη πλέον ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο κλαμπ!», τόνισε παράλληλα για τα όσα λέγονται κατά καιρούς.

Για την πολιτική των διαρκείας: «Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά την πολιτική των πολύ χαμηλών τιμών στα διαρκείας. Την προηγούμενη σεζόν έγινε ιστορικό ρεκόρ από τον κόσμο μας και είμαστε σίγουροι ότι και αυτή τη χρονιά θα υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση! Αυτό που θέλουμε είναι ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, γεμάτο ενέργεια, γεμάτο παιδιά που θα γεμίζουν τις καρδιές τους με αγάπη για τον Ολυμπιακό μας»!

Σε τοποθέτηση φιλάθλου για τη δημιουργία κλειστού γηπέδου και κολυμβητηρίου για τον Σύλλογο, ο κύριος Μαρινάκης απάντησε:

«Εμείς δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό! Αυτά που στους άλλους χαρίστηκαν εμείς τα κάνουμε μόνοι μας. Βλέπετε ότι διαρκώς γίνεται καλύτερο το προπονητικό κέντρο, το Καραϊσκάκη... Είναι και δικό μου όνειρο να γίνει ένα κλειστό γήπεδο και ένα κολυμβητήριο για τον Ολυμπιακό. Και γίνονται συζητήσεις για αυτό. Ίσως αυτό το όνειρο όλων των Ολυμπιακών να γίνει πραγματικότητα πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε»!