Τριπλό μετεγγραφικό χτύπημα από Ολυμπιακό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανακοινώθηκαν Γκιόργκι Λόρια, Φάνης Τζανδάρης και Νίκολας Μαρτίνες!

Τριπλή ενίσχυση στον Ολυμπιακό, με τον πειραϊκό σύλλογο να αποκτά τρεις ποδοσφαιριστές, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες περί συμφωνίας μαζί τους εδώ και λίγο καιρό. Ο λόγος για τους Γκιόργκι Λόρια, Φάνη Τζανδάρη και Νίκολας Μαρτίνες, οι οποίοι αγωνίζονταν την περσινή περίοδο, σε Ο.Φ.Η., Π.Α.Ο.Κ. και Παναιτωλικό αντίστοιχα.

Ο πρώτος, ήταν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, ο δεύτερος έδειξε με τις εμφανίσεις του πως πρόκειται για μεγάλο ταλέντο, ενώ ο τρίτος, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες της περσινής περιόδου! Οι "ερυθρόλευκοι" πίστεψαν σ' αυτούς και αναμένουν να δικαιωθούν τη προσεχή χρονιά.

Στις πρώτες τους δηλώσεις εμφανίστηκαν χαρούμενοι για τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα τους, όπως επίσης και πόσο ανυπόμονοι είναι για την έναρξη της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό:

ΓΚΙΟΡΓΙ ΛΟΡΙΑ

"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γεωργιανού τερματοφύλακα Γκιόργκι Λόρια.

Ο υψηλόσωμος πορτιέρο, στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της οικογένειας του Θρύλου, σημείωσε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας και θα κάνω τα πάντα για να τους ευχαριστήσω με την απόδοση μου".

ΦΑΝΗΣ ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ

"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φάνη Τζανδάρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν για να προσφέρω ότι περισσότερο μπορώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Από την πλευρά μου, υπόσχομαι σκληρή δουλειά ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας".

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΤΙΝΕΣ

"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκολας Μαρτίνες.

Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνες επεσήμανε: "Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Champions League. Ανυπομονώ να φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα".

Γιάννης Κούζηλος