Ολυμπιακός: Όμορφη γιορτή στη Νεάπολη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μία όμορφη γιορτή εκτυλίχτηκε η φιλική αναμέτρηση των Βετεράνων του Ολυμπιακού με τους αντίστοιχους του Ιωνικού.

Τον 627ο αγώνα τους έδωσαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού. Το φιλικό αυτό ματς έγινε την 28η Οκτωβρίου στο γήπεδο της Νεάπολης (Ιωνικού) με πλήθος κόσμου να το παρακολουθεί.

Αρχικά, τιμήθηκε η μνήμη των Νικόλαου Κανελλάκη και Κώστα Κοττάκη, με τους Βετεράνους του Θρύλου με την σειρά τους να απονέμουν ειδική πλακέτα στις δύο οικογένειες.

Ο δήμαρχος της Νίκαιας, Γιώργος Ιωακειμίδης έδωσε μετάλλια και έπαθλα στους Βετεράνους των δύο ομάδων, ενώ όταν ο γενικός γραμματέας των θρυλικών μορφών της ομάδας μας, κ. Γλύκας παρουσίασε τους παίκτες του Θρύλου υπήρξε αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και δημιούργησε μία όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τώρα, όταν οι δύο ομάδες εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο έπαιξαν οι ύμνοι των συλλόγων, αλλά και ο εθνικός ύμνος.

Με ένα ανεπανάληπτο… σόου ο Λουτσιάνο, αφού πέρασε πολλούς αντιπάλους του έκανε το 0-1 για την ομάδα μας. Οι Δημήτρης Καλύκας και Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος διαμόρφωσαν το τελικό 0-3.

Στον αγώνα έπαιξαν οι: Κελεσίδης, Δαμιανίδης, Καρασαββίδης, Σιδέρης, Καλτσάς, Παχατουρίδης, Μπονόβας, Κοκολάκης, Λουτσιάνο, Καλογερόπουλος, Βαΐτσης, Κοψαχείλης, Τζιωρτζιόπουλος, Γεωργουδάκης, Καλύκας, Κακλαμάνος, Σταυρόπουλος, Αρζένης, Καλαμάρας, Καλύβας, Μπαρμπαρής, Γλύκας, Γκαβέζος, Κοττάκης, Κτενάς, Ρούσσος, Κριμιτζάς, Γαϊτανάρος, Βασιλειάδης, Βέλλιος, Μαντάζης, Πασσάς.

Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Γκαϊτατζής και οι Σ. Γκαβέζος, Σταμάτης, ο προπονητής Αντώνης Τζανετουλάκος και οι φροντιστές Πέτρος Ρηγούτσος και Νίκος Τουλγέρογλου.

Να σημειωθεί πως οι Βετεράνοι του Ιωνικού παρουσίασαν πολύ δυνατή ομάδα, με τα μεγαλύτερα ονόματα που πέρασαν από τον σύλλογο.

Επόμενος ματς των Βετεράνων του Θρύλου είναι ο μεγάλος αγώνας αγάπης, ο οποίος γίνεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Πηγή: olympiacos.gr