Καραβάς για τίτλο 3-1 την Οδηγήτρια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ – ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ 3–1

Παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 34' λόγω αποβολής του Μπιλίμπασι με δεύτερη κίτρινη ο Καραβάς δεν... μάσησε και πετυχαίνοντας τρία τέρματα (45' Γιαννής με φάουλ, 64' Ντουνιάς και 70' Ράμα) έφτασε στη σπουδαία νίκη απέναντι στην Οδηγήτρια με 3-1 η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 73' με το Χατζάκη(με φάουλ).

Το γήπεδο του Ρέντη (Στ. Μελισσουργός) ήταν κατάμεστο από τους φιλάθλους με το ματς να αποτελεί διαφήμιση του πειραϊκού ποδοσφαίρου. Το νερό φαίνεται λοιπόν να μπαίνει στο αυλάκι για τον Καραβά που συνεχώς κάνει βήματα προόδου και δείχνει ότι πραγματικά έχει την ικανότητα να πρωταγωνιστήσει, όχι μόνο για φέτος, αλλά και γενικότερα ότι μπορεί να γίνει μία από τις μεγάλες δυνάμεις του πειραϊκού ποδοσφαίρου τα επόμενα χρόνια!  

Διαιτητές: Κουβέλης, Γιαννίκος-Κοτζαμανίδης

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Γκούτσιος, Τερόλης (66' λ.τρ. Ρηγούτσος  - 85' λ.τρ. Τάνκας), Μελάς, Αναγνωστόπουλος, Γιαννής, Ντούνιας, Μπιλίμπασι, Σταφσουλάι (65' Κασάρα), Ράμα, Αϊβαλιώτης

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Στεργίου, Ξηρογιάννης, Κίτσος, Πλάκας, Χατζηπαππάς (68' Χονδρουδάκης), Καλουδιώτης, Κολιούσης, Χατζάκης, Κοττάκης, Αυγέρης (14' λ.τρ. Δημόπουλος), Κωνσταντακόπουλος (26' λ.τρ. Τσιρκινίδης).

Πηγή: pamebala.gr