Μια ανάσα από την Γ΄ Εθνική η Προοδευτική

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Προοδευτική επιστρέφει στις μεγάλες κατηγορίες, επιστρέφει εκεί που ανήκει.

Μόνο με σενάριο επιστημονικής φαντασίας μένει στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πειραιά. Η ομάδα του Βασίλη Σπάθα νίκησε τον Αετό Κορυδαλλού με 2-0 και είναι έτοιμη για την Γ΄ Εθνική.

Οι «Βυσσινί» συνάντησαν έναν αξιόλογο αντίπαλο, που έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την άνοδο και κατάφεραν και τον νίκησαν. Ο Αετός Κορυδαλλού πρέπει να τα βάλει με την τύχη του, γιατί είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά έχει πρόβλημα με το γκολ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και η πιο σπουδαία φάση ανήκε στην Προοδευτική με το σουτ του Μαναριώτη στο 42’ να χτυπάει στο δοκάρι.
 Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά και είχαν δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Μπέλερη στο 46΄. Η ομάδα του Σταυρακόπουλου διαμαρτυρήθηκε στο 58΄ για πέναλτι σε ανατροπή του Κράσι.
Το γκολ για τους «Βυσσινί» ήρθε στο 62’. Ο Γιακούπι που για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός έβγαλε από την δεξιά μεριά μια σέντρα ξυράφι, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα του Καλογερά. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 95΄ από τον Τσαγκάρη με τον γκολ να πανηγυρίζετε έξαλλα από τους παίκτες και τους φιλάθλους. Η Προοδευτική σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα δείχνει πιο ώριμη και δίκαια βρίσκεται πρώτη θέση της βαθμολογίας και «καπαρώνει» ένα εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική.

Προοδευτική (Βασίλης Σπάθας): Μένιος, Κουσουρής, Μύρκος, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μπέλερης, Γιακούπι (90΄Δηλαβέρης), Σαμαράς, Μαναριώτης (66΄ Ζελέκου), Τζανέτος (75΄Τσαγκάρης), Ατματσίδης.

Αετός Κορ. (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καλογεράς, Κουντουράς (22΄λ.τρ. Κράσι), Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Λέσι, Καλλέργης, Μπερίσα (76΄Μπαμπουλάκης), Μούτσας, Δρυμούσης.