Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς: Κυριάρχησε στο Πανελλήνιο του Όπτιμιστ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι αθλήτριες του Ι.Ο.Π. Μαρία Τσαμοπούλου, Αριάδνη Σπανάκη και Μελίνα Παππά, κυριάρχησαν κατακτώντας αντίστοιχα το Χρυσό, το Αργυρό και το Χάλκινο μετάλλιο 

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς πέτυχε το απόλυτο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας όπτιμιστ που ολοκληρώθηκε στην Ιτέα. Οι αθλήτριες του Ι.Ο.Π. Μαρία Τσαμοπούλου, Αριάδνη Σπανάκη και Μελίνα Παππά, κυριάρχησαν κατακτώντας αντίστοιχα το Χρυσό, το Αργυρό και το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των κοριτσιών.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά του Ομίλου μας. Η επίπονη και καθημερινή προπόνησή τους, έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Σημαντική σίγουρα και η προσφορά του προπονητή μας Γιώργου Ξύπα, που για μία ακόμη χρονιά έφτασε τον ΙΟΠ να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ι.Ο. Πειραιώς Γιάννης Παπαδημητρίου.

Τα τελικά αποτελέσματα του Πανελληνίου όπτιμιστ, οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο:

Κορίτσια
1) Τσαμοπούλου Μαρία (ΙΟΠ)
2) Σπανάκη Αριάδνη (ΙΟΠ)
3) Παππά Μελίνα (ΙΟΠ)

Αγόρια
1) Μανδηλάρης Πάτροκλος (ΝΑΟΒ)
2) Μουζάκης Χρήστος (ΝΟΤΚ)
3) Αθανασόπουλος Τέλης (ΝΑΟΒ)

Από τους υπόλοιπες ιστιοπλόους του ΙΟΠ –που είχε την πολυπληθέστερη ομάδα με 14 αθλητές και αθλήτριες-, την καλύτερη εμφάνιση έκαναν, στα αγόρια ο Αλέξανδρος Σχινάς που ήταν 5ος και ακολούθησαν 13ος Οδυσσέας Σπανάκης, 61ος ο Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος και 71ος ο Παύλος Κόντης, ενώ στα κορίτσια η Αθηνά-Μαρία Βογιατζή ήταν 9η και ακολούθησαν 22η η Έλενα Σωτηρίου, 40η η Τζωρτζίνα Τσιμπίδη, 41η η Ακριβή-Χρυσή Οικονόμου, 48η η ΑναστασίαΧατζηχρηστίδη, 55η η Κωνσταντίνα Τσιμπίδη και 65η η Σταματίνα-Ειρήνη Μπετενιώτη.