Το Piraeuspress.gr στα κορυφαία ενημερωτικά sites της χώρας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξεκινώντας από μια γειτονιά του Πειραιά πριν 8 χρόνια - και αφού "κατέκτησε" το μεγάλο λιμάνι - σήμερα συγκαταλέγεται στα κορυφαία ενημερωτικά sites της χώρας!
 
Πιο συγκεκριμένα, το Piraeuspress.gr, βρίσκεται στη θέση 27 της πανελλαδικής κατάταξης Alexa, καταλαμβάνοντας ουσιαστικά μια θέση στο Top 10 των ενημερωτικών ιστοσελίδων της Ελλάδας.
 

 
Και λέμε στο Top 10, καθώς σε αυτή την κατάταξη συγκαταλέγονται η Google, το Facebook κλπ.
 
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ SITES... ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ
 
Είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι μερικά εκ των κορυφαίων τοπικών ενημερωτικών sites της χώρας μας, φιγουράρουν στις 100 κορυφαίες επιλογές των Ελλήνων στο διαδίκτυο.
 
Γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων χρηστών στα εν λόγω ΜΜΕ.
 
Το επίτευγμα αυτό γίνεται ακόμα πιο σημαντικό, λόγω του γεγονότος, ότι τα συγκεκριμένα ΜΜΕ υποχρηματοδοτούνται από διαφημίσεις που διακομματικά θα έπρεπε να προβάλλονται σε αυτά και λόγω κείμενης νομοθεσίας αλλά και λόγω κύρους και δυναμικής.
 
ΚΑΙ ΤΟ 24ωρο ΣΤΗ ΘΕΣΗ 34
 
Το "αδελφάκι" του Piraeuspress.gr, το ιστορικό news blog www.24wro.com.gr, κατέχει επίσης μια θέση στις κορυφαίες επιλογές των Ελλήνων χρηστών, καταλαμβάνοντας τη θέση 34 στην πανελλαδική κατάταξη!
 
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ PIRAEUSPRESS.GR
 
Παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες, οι συντελεστές του Piraeuspress.gr, συνεχίζουν απρόσκοπτα και με ακόμα μεγαλύτερο πάθος τη δουλειά τους, προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσυνη ακόμα περισσότερων Ελλήνων αναγνωστών.
 
Δύναμη του PP είναι πρωτίστως οι Έλληνες χρήστες του Διαδικτύου που το στηρίζουν καθημερινά (όπως φαίνεται και από τα στατιστικά Google Analytics αλλά και από την πανελλαδική κατάταξη Alexa) αλλά και οι σημαντικές διακρίσεις-βραβεία που έχει αποσπάσει στα σημαντικότερα Βραβεία του Διαδικτύου, τα Digital Media Awards & τα Regional Media Awards.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: