ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ: Η Κυβέρνηση διαλύει την Άμεση Δράση – Αυτό το αίσχος δε θα περάσει !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σάλο έχει προκαλέσει η πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να τεμαχίσει την Άμεση Δράση στο όνομα της «Αναδιάταξης-Αναδιοργάνωσης» των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. Πολλοί μιλούν για την «μεγαλύτερη αστυνομική ανοησία του 21ου αιώνα», καθώς η απόφαση διαλύει την μόνη υπηρεσία που καταπολεμούσε το κοινό έγκλημα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών.

Ο ποινικολόγος και τ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρος Μαντούβαλος, γνωστός για την διαχρονική στήριξή του στο Έλληνα Αστυνομικό, μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες, δεν θα μπορούσε να μείνει σιωπηλός μετά από την δημοσίευση της εν λόγω Υ.Α. Με μια «πύρινη» ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στρέφεται εναντίον των εμπνευστών της απόφασης, χαρακτηρίζοντάς τους «άσχετους και επικίνδυνους πολιτικάντηδες», ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι η απόφαση σύντομα θα ανατραπεί.

Αναλυτικά, ο Πέτρος Μαντούβαλος αναφέρει: «Η κυβέρνηση ΔΙΑΛΥΕΙ την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ! Την πιο αγαπητή και αποτελεσματική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ...Αυτό το ΑΙΣΧΟΣ δεν θα περάσει...! Άσχετοι και επικίνδυνοι πολιτικάντηδες παίζετε με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των πολιτών με άσχημο τρόπο...Το αγαπημένο 100 του πολίτη, η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ, θα ξαναγίνει ΣΥΝΤΟΜΑ ακόμη πιο δυνατή, σύγχρονη, ευέλικτη και οργανωμένη...!!!»