ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Έκαναν το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά… κερκίδα γηπέδου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμος Πειραιά παραχώρησε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο ιστορικό αθλητικό σωματείο της πόλης για να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας.

Φαίνεται όμως ότι οι του Εθνικού ξεπέρασαν τα όρια, γιατί μάλλον δεν αντιλήφθηκαν σε ποιο χώρο βρίσκονται!

Μεγάλες ευθύνες βέβαια φέρει και η Διοίκηση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, η οποία δε ζήτησε εκ των προτέρων τη ροή του προγράμματος της εκδήλωσης, προκειμένου να προχωρήσει στην έγκριση παραχώρησης της κεντρικής ιστορικής αίθουσας του Θεάτρου.

Όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, οι του Εθνικού μετέτρεψαν πραγματικά την ιστορική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σε κερκίδα γηπέδου... με αφορμή το αίτημα για την κατασκευή νέου Γηπέδου!

dimotikopano2

Πρέπει να πει όμως κάποιος στον Πρόεδρο του Εθνικού Αλέξη Αγγελόπουλου, ότι δεν είναι όλοι οι χώροι "γήπεδο"... Πόσο μάλλον το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά!

Καλό θα ήταν λοιπόν, η Διοίκηση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (εάν δεν πηγαίνει στον αυτόματο πιλότο) να στείλει μια σύντομη παρουσίαση στον Πρόεδρο του Εθνικού προκειμένου να αντιληφθεί το ατόπημά του... Και μετά από κοινού, Διοίκηση Θεάτρου και Πρόεδρος Εθνικού να ζητήσουν συγγνώμη από τον πειραϊκό λαό και τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον οποίο προφανώς έφεραν σε αρκετά δύσκολη θέση!

ΥΓ: Εμείς θεωρούμε ότι επρόκειτο για μια άτυχη στιγμή του Ιστορικού Σωματείου του Πειραιά, για την οποία βέβαια υπάρχουν ευθύνες με ονοματεπώνυμο... Και βέβαια, όλοι οι Πειραιώτες είμαστε υπέρ της δημιουργίας Γηπεδου για τις ανάγκες του Εθνικού (για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις).