ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στον ΠΕΙΡΑΙΑ: Εκτός κάδρου ο Βασίλης Σπανάκης… με άνωθεν εντολή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως σας μετέφερε μέσα από εκτενές ρεπορτάζ το Piraeuspress.gr, ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τον Πειραιά και τον Κορυδαλλό.

Τον συνόδευαν οι τοπικοί Βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ από την Α' και Β' Πειραιά, όπως και πλήθος ακόμα στελεχών του κόμματος.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ... "ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΟΥ"

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μπήκε στον πάγο μετά την απόπειρα λαθροχειρίας στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ (είχε δώσει το διαβατήριό του για να ψηφίσει άλλος), έδωσε το παρών σήμερα, στην περιοδεία του Προέδρου της ΝΔ στον Πειραιά.

Απομονωμένος και σαφώς αποστασιοποιημένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ακολουθούσε σε απόσταση 50-100 μέτρων, για αυτό και δεν υπάρχει σε καμία φωτογραφία κοντά στον Πρόεδρο της ΝΔ!

ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ...

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός βέβαια!

Καθώς οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ασχολούνται με τον τομέα της επικοινωνίας, δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση, ο αυριανός Πρωθυπουργός της χώρας να ταυτιστεί με "λογικές Σπανάκη" σαν και αυτές που επιχειρήθηκαν στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ.

Ακόμα ένας λόγος είναι ότι ο Βασίλης Σπανάκης, ως Υπεύθυνος Οργανωτικού του Κόμματος, τα έκανε μαντάρα στον Πειραιά... Μιας και τα βρήκε με εκείνους που πολέμησαν με λύσσα τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ, ενώ διέγραψε εντελώς εκείνους που βγήκαν μπροστά όταν κανείς δεν πίστευε ότι ο νυν Πρόεδρος της ΝΔ θα εκλεγεί και μάλιστα πανηγυρικά!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ...

Μάλιστα, οι γνωρίζοντες καλά τα εσωκομματικά της ΝΔ, λένε πως αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλα τα γαλάζια στελέχη... Καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι επιεικής ούτε με τους στενότερούς του συνεργάτες.

Το σημερινό παράδειγμα του κ. Σπανάκη - άλλοτε στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη - στέλνει μήνυμα σε όλα τα γαλάζια στελέχη τόσο της Α και Β Πειραιά, όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης:

Σε Πειραιά και Κορυδαλλό σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΜΕΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Το εργοτάξιο στο Δημοτικό Θέατρο επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΝΔ: Τέλος ο Σπανάκης από Γραμματέας Οργανωτικού - Δείτε ποιος παίρνει τη θέση του