Ο Σεργκέι Λαβρόφ Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιά!

1
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μια λαμπρή τελετή που θα λάβει χώρα στο επιβλητικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά, Καθηγητής κ. Νικόλαος Β. Γεωργόπουλος, θα αναγορεύσει τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας σε Επίτιμο Διδάκτορα!

Ο Sergey Viktorovich Lavrov, θα λάβει τον τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών & Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 32 & Βασιλέως Γεωργίου,185 35, Πειραιάς).

Την εκδήλωση προσφωνούν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καθηγητής κ. Νικόλαος Β. Γεωργόπουλος και ο Υπουργός των Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής κ. Νικόλαος Κοτζιάς.

Για το έργο του Τιμωμένου θα μιλήσει ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καθηγητής κ. Άγγελος Κότιος.

Η Τελετή θα ολοκληρωθεί με την ομιλία της A.E. Τιμώμενου Υπουργού των Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Sergey Viktorovich Lavrov.

Θα ακολουθήσει Δεξίωση για τους καλεσμένους.