Και 2η συναυλία της Άννας Βίσση στο Βεάκειο… λόγω SOLD OUT της πρώτης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πειραιάς δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγάπη του στη μεγάλη Ελληνίδα σταρ!

Το Piraeuspress.gr ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και στη δεύτερη συναυλία της Άννας Βίσση στο Βεάκειο, λίγες μέρες μετά την πρώτη, που έγινε SOLD OUT σε χρόνο ρεκόρ!

Η Άννα Βίσση, η “απόλυτη Ελληνίδα σταρ” μετά την sold out πρώτη της εμφάνιση στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά έρχεται με δεύτερη συναυλία στο Βεάκειο την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, με ένα live που θα θυμόμαστε για καιρό!

Η Άννα Βίσση μαζί με την δέκα τριμελή μπάντα της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα ανατρεπτικό, με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες από τους προσωπικούς της δίσκους, σε νέες ενορχηστρώσεις αλλά και καινούργια τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο που κυκλοφόρησε με γενικό τίτλο «συνέντευξη».

Οι ατέλειωτες επιτυχίες της, τα τραγούδια που ακούγονται ασταμάτητα μέχρι σήμερα ενώ έχουν κυκλοφορήσει πολλά χρόνια πριν, η εξαίρετη φωνή της, οι καθηλωτικές ερμηνείες και το ταπεραμέντο της επί σκηνής δημιουργούν ένα αποτέλεσμα μοναδικό και δοκιμασμένο πολλάκις στο χρόνο με κάθε επιτυχία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Άννα Βίσση θα κερδίσει για άλλη μια φορά το κοινό και θα ξεσηκώσει​ ​ όσους βρεθούν στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά ​και ​την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

afisa

ΤΙΜΕΣ : 12 ARENA
15 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Διαβάστε επίσης:

ΒΕΑΚΕΙΟ 2016: Η Άννα Βίσση στον Πειραιά - Χορηγός Επικοινωνίας το Piraeus Press

ΒΕΑΚΕΙΟ 2016: Δείτε το πρόγραμμα παραστάσεων!