ΚΕΕΛΠΝΟ: «Συναγερμός» για να βρεθεί ο ταξιτζής που μετέφερε τον ασθενή με κορονοϊό στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η διαδρομή ήταν από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας στην Αμφιάλη του Πειραιά την Πέμπτη 17 Απριλίου και μεταξύ 14:00 και 16:00 - Τα συμπτώματα του νέου κορονοϊού

Τόσο το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), όσο και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) κάνουν έκκληση ώστε να βρεθεί και να επικοινωνήσει άμεσα με τις υγειονομικές αρχές ο οδηγός του ταξί που μετέφερε τον Έλληνα, μόνιμο κάτοικο Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό MERS.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η διαδρομή ήταν από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας στην Αμφιάλη του Πειραιά την Πέμπτη 17 Απριλίου και μεταξύ 14:00 και 16:00.

ΚΕΕΛΠΝΟ και ΕΚΕΠΥ παρακαλούν τον ΣΑΤΑ να ενεργοποιηθεί ώστε να βρεθεί ο οδηγός άμεσα και να ελεγχθεί αν έχει μολυνθεί και ο ίδιος, ενώ καλεί και οποιονδήποτε πολίτη διαβάσει σχετικά να επικοινωνήσει και να ενημερώσει τον ταξιτζή.

Τα συμπτώματα της λοίμωξης με τον νέο κορονοϊό περιλαμβάνουν σοβαρή δύσπνοια, πυρετό, βήχα και πνευμονία. Ο ιός εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον οργανισμό πολύ γρήγορα, μέσα σε 48 ώρες από τη μόλυνση ενώ μπορεί επίσης να «επιτεθεί» και στους νεφρούς. 


Πηγή: 
protothema.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK