Έξω από το υπουργείο Υγείας οι εργαζόμενοι των δημόσιων νοσοκομείων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε εξέλιξη βρίσκεται έξω από το υπουργείο Υγείας, η απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων και των γιατρών των δημοσίων νοσοκομείων, οι οποίοι αντιδρούν μεταξύ άλλων, στην αξιολόγηση των δημόσιων υπαλλήλων.

Στόχος τους είναι να πραγματοποιήσουν στη συνέχεια πορεία, προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει πως «δεν θα επιτρέψει τις αυθαίρετες και αυταρχικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης να καθιερώσει ατομικούς μισθούς στην Υγεία και την Πρόνοια, να θέσει σε διαρκή κινητικότητα τους υπαλλήλους, να συστήσει μόνιμη δεξαμενή διαθεσιμοτήτων-απολύσεων και να χειραγωγήσει τη δημόσια διοίκηση».

Επιπλέον οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία κάνουν λόγο για «υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση» των δημόσιων υπηρεσιών υγείας, και «ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών των νοσοκομείων».








ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.