Δηλώσεις Μιχαλολιάκου για θρίαμβο μπάσκετ Εθνικού και πόλο Ολυμπιακού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και έδωσε συγχαρητήρια στις ομάδες του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό και τους άνδρες της ομάδας πόλο για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και στην ομάδα καλαθοσφαίρησης του Εθνικού για την άνοδο στην Α2.


Για τον Ολυμπιακό δήλωσε:

«Ακόμη μία χρονιά παντοκρατορίας της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού στο ελληνικό πόλο ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του νταμπλ.


Ένας ακόμη τίτλος βάφτηκε στα ερυθρόλευκα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, στους προπονητές, στους εργαζόμενους στο τμήμα πόλο, στη διοίκηση της ομάδας μας και στον υπέροχο κόσμο της ομάδας  μας. Ο Πειραιάς μας γιορτάζει και είναι περήφανος για τον Ολυμπιακό μας
».


Για την άνοδο της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά στην Α2 δήλωσε:


«Ο Πειραιάς ανεβάζει ταχύτητα παντού. Αξίζουν θερμά  συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού μας, στους παίκτες, προπονητές, διοίκηση και πιστούς του φιλάθλους.


Ο Εθνικός Πειραιά δείχνει  έτοιμος να γράψει ξανά τις δικές του χρυσές σελίδες στην αθλητική ιστορία του Πειραιά και της Ελλάδας».

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.