ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σύλληψη γυναίκας για οπλοκατοχή και ναρκωτικά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη της Διοίκησης Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στην περιοχή της Βουλιαγμένης, 44χρονη γυναίκα.

Η 44χρονη συνελήφθη διότι σε έλεγχο που της ανακοινώθηκε ότι θα διενεργηθεί και ύστερα από σχετική ερώτηση, έβγαλε και παρέδωσε οικειοθελώς από την εμπρόσθια δεξιά τσέπη του παντελονιού της μία πλαστική συσκευασία με ύποπτη ναρκωτική ουσία, πιθανόν κοκαΐνη, μικτού βάρους 3,3 γραμμαρίων,

Στη συνέχεια κατά τη διενέργεια νομότυπης κατ' οίκον έρευνας με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ,βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1. ένα  γυάλινο μπολ με ύποπτη ναρκωτική ουσία, πιθανόν κοκαΐνη, μικτού βάρους 71,6 γραμμαρίων,
2. μία πλαστική συσκευασία με ύποπτη ναρκωτική ουσία, πιθανόν MDMA, μικτού βάρους 0,7 γραμμαρίων,
3. μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 9,5 γραμμαρίων,
4. ένα πιστόλι διαμετρήματος πιθανόν 0,22 χιλιοστών με μία γεμιστήρα περιέχουσα έξι φυσίγγια,
5. Έναν ηλεκτρικό εκκενωτή (TEASER).

Από τη Διοίκηση Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, θα αποσταλούν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας στο Γενικό Χημείο του Κράτους για περαιτέρω εξέταση.




ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.