ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΠ: Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στον Πειραιά (Βίντεο + Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με το σύνθημα "Μας ενώνει ο Πειραιάς" ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε σήμερα την εκ νέου υποψηφιότητά του στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ  ο ίδιος κάλεσε όλους τους Πειραιώτες να αγωνιστούν στο πλευρό του για μια καλύτερη πόλη.



Από νωρίς το απόγευμα πλήθος κόσμου κατέφθασε στον χώρο του ΟΛΠ ενώ βροντερό παρών έδωσε η νέα γενιά του Πειραιά που δεν σταμάτησε να φωνάζει συνθήματα στήριξης υπέρ του Πειραιά του Βασίλη Μιχαλολιάκου, με πιο χαρακτηριστικό το "Όλους εμάς ενώνει ο Πειραιάς".



Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν,  πάνω από 3.000 Περαιώτες παραβρέθηκαν στην ομιλία του Βασίλη Μιχαλολιάκου, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη τους στο Δήμαρχο Πειραιά και ολόκληρο το συνδυασμό ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

{YouTube}NpS01_nqiG0{/YouTube}


Αξίζει να αναφέρουμε πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει πραγματοποιηθεί στον Πειραιά τουλάχιστον από τη μεταπολίτευση και έπειτα, γεγονός που αποδεικνύει εμπράκτως την επιλογή των Πειραιωτών για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.



Σημαντικό επίσης και το γεγονός ότι η ομιλία Μιχαλολιάκου είχε υπερκομματικό χαρακτήρα, μιας και συναντήσαμε γνωστούς και μη Πειραιώτες όλων των πολιτικών αποχρώσεων και πεποιθήσεων, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα, αυτά του τ. Αντιπροέδρου της Βουλής Βαΐτση Αποστολάτου και του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στέφανου Χρήστου.



@ Απομένει να δούμε και τις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιήσουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι προκειμένου να συγκρίνουμε στην πράξη πλέον, 1,5 μήνα σχεδόν πριν την πρώτη Κυριακή των εκλογών.











{YouTube}_TCE-wtSlTY{/YouTube}

{YouTube}QZ3tkRhJ_bw{/YouTube}