ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δείτε όλες τις αλλαγές στους δρόμους του Πειραιά (φωτο)

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 10:36

Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2014 - 10:55
ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δείτε όλες τις αλλαγές στους δρόμους του Πειραιά (φωτο)

Όλα αλλάζουν στον Πειραιά και στον οδικό χάρτη της πόλης, μιας και ξεκινά η υλοποίηση αρκετών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ενόψει έλευσης ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ.

Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές είναι και οι απαραίτητες μονοδρομήσεις κεντρικών δρόμων του Πειραιά, με στόχο την σταδιακή επίλυση του κυκλοφοριακού, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει εντονότατο.

Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε και σε λίγο καιρό να συνηθίσουμε στην εικόνα...

Της Ηρώων Πολυτεχνείου με φορά εισόδου και μόνο προς το κέντρο του Πειραιά
Της Βασιλέως Γεωργίου με φορά προς το λιμάνι και μόνο
Της Γρηγορίου Λαμπράκη με φορά εξόδου προς Αθήνα και μόνο
Της μονοδρόμησης της Πειραϊκής κλπ κλπ

Οι μονοδρομήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του μηνός Φεβρουαρίου.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ


Διαβάστε επίσης:

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Έρχονται μονοδρομήσεις, αντιστροφή κατεύθυνσης, νέες λεωφορειολωρίδες, τροποποιήσεις γραμμών τρόλεϊ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ: Από το Νέο Φάληρο στο λιμάνι (Ακτή Ποσειδώνος)-Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Συνάντηση Μώραλη - Ε.Β.Ε.Π: Τα 5 βασικά σημεία που συζητήθηκαν

Συνάντηση Μώραλη - Ε.Β.Ε.Π: Τα 5 βασικά σημεία...

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 στο Δημαρχείο του Πειραιά, συνάντηση του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κ. Βασίλη Κορκίδηη και των μελών του Προεδρείου του Ε.Β.Ε.Π., που απαρτίζεται επίσης από τους κ. κ. Δ. Μαθιό, Α΄ Αντιπρόεδρο, Ν. Μαυρίκο Β΄ Αντιπρόεδρο, Δ. Μαρκομιχάλη, Γεν. Γραμματέα και Ν. Μανεσιώτη, Οικ. Επόπτη, με το νέο Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πειραιά κ. Β. Ταταρόπουλου.

Παραλίγο τροχαίο στο κέντρο του Πειραιά - Από θαύμα δεν χτύπησε κανείς

Παραλίγο τροχαίο στο κέντρο του Πειραιά -...

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναφερθεί στους οδηγούς που επιλέγουν να παρανομήσουν και να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή τους και τη ζωή των συνανθρώπων τους προκειμένου να γλυτώσουν ένα λεπτό από τον χρόνο τους. Ένα λεπτό όμως που μπορεί να στοιχίσει μια ζωή.

Κατασχέθηκε ακατάλληλο κρέας από κρεοπωλείο στο κέντρο του Πειραιά

Κατασχέθηκε ακατάλληλο κρέας από κρεοπωλείο...

Στην κατάσχεση νωπών και κατεψυγμένων παρασκευασμάτων κρέατος, συνολικού καθαρού βάρους 85 κιλών προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο του Πειραιά,

Ρεκόρ επαφών για τον Γιάννη Μώραλη αυτή την εβδομάδα

Ρεκόρ επαφών για τον Γιάννη Μώραλη αυτή την...

Σε έναν μαραθώνιο επαφών και συναντήσεων με ανώτερα κυβερνητικά στελέχη επιδίδεται τις τελευταίες ημέρες ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, προκειμένου να βρει λύσεις για την εξαιρετικά επιβαρυμένη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος. 

×