Τα δικαστήρια μένουν στο κέντρο του Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ζήτημα της μεταφοράς των Δικαστηρίων Πειραιά από το κέντρο της πόλης στη Θηβών έχει προκαλέσει μεγάλη βουή και αρκετές αντιδράσεις.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Β. Μιχαλολιάκος, για άλλη μια φορά, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν κατηγορηματικός: «Το θέμα τελείωσε. Τα Δικαστήρια παραμένουν στο κέντρο του Πειραιά».
Όπως έχει αναφέρει, πολλάκις στο παρελθόν, ο Δήμος Πειραιά προσφέρει το σύνολο της περιουσίας του σε κτηριακή υποδομή και σε οικόπεδα προκειμένου οι έχοντες την ευθύνη να επιλέξουν το καταλληλότερο ως στέγη  και έτσι να αποφευχθεί η μεταφορά τους.
Έχοντας την απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως του Δικηγορικού Συλλόγου, με την συντριπτική πλειοψηφία να είναι κατά, στα χέρια του κατάφερε να πείσει ο ίδιος τον Πρωθυπουργό έτσι ώστε να παραμείνουν τα Δικαστήρια στο κέντρο του Πειραιά. Η οποιαδήποτε, λοιπόν, περαιτέρω ανάλυση του θέματος θα ήτο περιττή. Το μόνο που θα πρέπει να ελέγχεται τώρα είναι ποια θα είναι η νέα στέγη των Δικαστηρίων στο κέντρο του Πειραιά από την περιουσία που ο ίδιος ο Δήμος προτίθεται να προσφέρει.
Τα λεγόμενα του Δημάρχου έδειξαν πως η λύση υπάρχει και το θέμα πλέον κλείδωσε οριστικά βάζοντας έτσι τέλος στην αναταραχή που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα. 

Διαβάστε επίσης: