Παρεμπόριο και διπλοπαρκαρισμένα ξανά στον Πειραιά (φωτορεπορτάζ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πειραιάς δυόμισι σχεδόν μήνες μετά το τέλος της Δημοτικής Αστυνομίας... 

 

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν που η Κυβέρνηση αποφάσισε και προχώρησε στην οριστική κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, την ώρα που η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος δήλωνε βροντόφωνα πως πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοτυπία, τονίζοντας έτσι πως η Δ.Α. είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εύρυθμη λειτουργία των πόλεων.

 Δεν έχει περάσει και τόσος καιρός κι όμως οι εικόνες στον Πειραιά μετά την παύση των καθηκόντων της Δ.Α., μπορούν να δείξουν την  σοβαρή αναστάτωση που έχει προκληθεί. 

Αυτοκίνητα  σε ουρές διπλοπαρακαρισμένα, πάνω  σε πεζοδρόμια, ράμπες ΑΜΕΑ και φυσικά τι άλλο, ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ!!

 Η μετακίνηση χωρίς το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας έχει γίνει πλέον από βασανιστική έως ανέφικτη  τόσο για οδηγούς  όσο και για τους πεζούς. Οι δεύτεροι δεν μπορούν να περπατήσουν με άνεση και ασφάλεια ενώ οι πρώτοι με την σειρά τους αναγκάζονται να υπομένουν το κυκλοφοριακό έχοντας αντί για δυο με τρεις λωρίδες   σε πολλές περιπτώσεις ΜΟΝΟ ΜΙΑ και μάλιστα σε κεντρικούς δρόμους όπως οι Γρ. Λαμπράκη και Ηρ. Πολυτεχνείου.

Όσο για το ζήτημα του παρεμπορίου, που το τελευταίο διάστημα είχε εξαλειφθεί από τους δρόμους του Πειραιά χάρις την Δ.Α. ,απ΄ότι φαίνεται είναι και πάλι εδώ.

 

Τα προβλήματα ήταν ήδη αρκετά κι απ΄ότι  φαίνεται θα συνεχίσουν να συσσωρεύονται όσο η Κυβέρνηση προχωρά σε απερίσκεπτες αποφάσεις. 

Ιδού τα αποτελέσματα… 

Αν λοιπόν σκέφτεστε να πάρετε το αυτοκίνητο σας ή γενικώς να κάνετε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης εμείς εξασφαλίσαμε κάποιες φωτογραφίες για να πάρετε μια γεύση του τι σας περιμένει… 

Έτσι πριν πάρετε το αυτοκίνητο σας… πάρτε μια  βαθειά ανάσα και δείτε