Βασίλης Μιχαλολιάκος: Ο κ. Βουράκης μου είχε ζητήσει το Bowling προς ιδία χρήση!

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 23:14

Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2013 - 23:15
Βασίλης Μιχαλολιάκος: Ο κ. Βουράκης μου είχε ζητήσει το Bowling προς ιδία χρήση!

Σε μια καταγγελία μεγατόνων προχώρησε ο Δήμαρχος Πειραιά κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, σε βάρος του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκη, ο οποίος είχε προηγουμένως αφήσει αιχμές για ''περίεργες'' διαδικασίες στο χειρισμό του Bowling.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αποκάλυψε ότι ο ανεξάρτητος (εκλεγμένος με την παράταξη του Γιάννη Μίχα) δημοτικός σύμβουλος Ιωσήφ Βουράκης, το είχε προσεγγίσει προκειμένου να του παραχωρηθεί ο χώρος του bowling στον Προφήτη Ηλία, προκειμένου να τον αξιοποιήσει επιχειρηματικά.Ο Ιωσήφ Βουράκης διασκεδάζοντας στο καφέ που διατηρεί στο κέντρο του Πειραιά


Τα βλέμματα όλων πάγωσαν στο άκουσμα της καταγγελίας του Δημάρχου Πειραιά, από του βήματος του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφερόμενος στο νεαρό δημοτικό σύμβουλο.


Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε ότι επί δημαρχίας του πατάχθηκαν τα φαινόμενα διαπλοκής, σκανδαλολογίας και υπόγειων διαδρομών, καθώς επίσης και το γεγονός ότι το Bowling παραχωρήθηκε μετά από 3 άγονους διαγωνισμούς, στους οποίους φυσικά μπορούσαν να λάβουν μέρος όποιοι επιχειρηματίες επιθυμούσαν! 


Ο Ιωσήφ Βουράκης, εμφανώς μουδιασμένος, υπεραμύνθηκε των όσων υποστήριξε ο Δήμαρχος Πειραιά, καλώντας τον να αποδείξει τα λεγόμενά του... συνεπικουρούμενος μετά από αρκετό καιρό (μιας και για αρκετούς μήνες δεν αντάλλασσαν ούτε ματιά στο Δημοτικό Συμβούλιο) από τον Γιάννη Μίχα!


Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι υπήρχαν και μάρτυρες, κάτι που φέρνει τον νεαρό Ιωσήφ Βουράκη σε ακόμη πιο δυσχερή θέση!


Είναι γεγονός, ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του ήταν πάντα συγκαταβατικός προσπαθώντας να μην πολώνει το κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ιδίως προς τους νεότερους δημοτικούς συμβούλους, στους οποίους μιλούσε πάντα με παιδευτικό χαρακτήρα!


Στενός συνεργάτης του Δημάρχου μας είπε ότι ο Ιωσήφ Βουράκης ξεπέρασε τα όρια ηθικής και δεοντολογίας που χαρακτηρίζουν την 20ετή πορεία του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Πειραιά, για αυτό υπήρξε και αυτή η δικαιολογημένα επιθετική και αποκαλυπτική στάση του Δημάρχου Πειραιά, καθώς είναι αποφασισμένος να πατάξει τέτοια φαινόμενα υποκρισίας και λασπολογίας.


Υ.Γ. Καλό είναι να μην ξυνόμαστε στη γκλίτσα του τσοπάνη, ιδίως όταν έχουμε τη φωλιά μας λερωμένη... γενική συμβουλή, άσχετη με το παραπάνω ρεπορτάζ!

Share 0
2 αξιολογήσεις

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Αυτά είναι τα σχολεία που θα ανοίξουν Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25/04

Αυτά είναι τα σχολεία που θα ανοίξουν Πέμπτη...

Πρόωρα χτύπησε το κουδούνι σήμερα Πέμπτη 23 Απριλίου για 260 σχολεία της Ελλάδας ενώ αναμένεται να ανοίξουν άλλα 266 πριν το προκαθορισμένο τέλος των Πασχαλινών διακοπών. Συγκεκριμένα, 126 σχολεία θα ανοίξουν την Πέμπτη 24 Απριλίου και άλλα 240 την Παρασκευή 25 Απριλίου.

Σάκος- βοήθημα για τους επισκέπτες του Αρχαιλογικού Μουσείου Πειραιά

Σάκος- βοήθημα για τους επισκέπτες του Αρχαιλογικού...

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά θέλοντας να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του προς το κοινό και να αποκτήσει μεγαλύτερη εξωστρέφεια σχεδίασε έναν εκπαιδευτικό σάκο για τους γονείς που θα ήθελαν να επισκεφθούν το μουσείο με τα παιδιά τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: 8.000 τα έξοδα... 101.000 τα έσοδα για το ρολόι του Πειραιά!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: 8.000...

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έφεραν τη Δημοτική Αρχή να έχει προβεί σε κατασπατάληση 8.000 ευρώ για την εκδήλωση που έλαβε τόπο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την ανοικοδόμηση του ρολογιού του Πειραιά.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Αφιέρωμα στον Ελληνισμό της Κύπρου, του Πόντου και της Καππαδοκίας»

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Αφιέρωμα στον Ελληνισμό της...

«Αφιέρωμα στον Ελληνισμό της Κύπρου, του Πόντου και της Καππαδοκίας», είναι το θέμα της έκθεσης που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, στο νεοκλασικό κτίριο της Κανθάρου (Ηρώων Πολυτεχνείου 91 και Κανθάρου), από την Πέμπτη 24 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 26 Μαΐου 2014.

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Το πιο σύγχρονο τεχνολογικό πάρκο της Ευρώπης στον Πειραιά!

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Το πιο σύγχρονο τεχνολογικό...

Ειδική αναφορά στο σημαίνοντα ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο Πειραιάς στην επόμενη πενταετία στον τομέα της τεχνολογίας, έκανε ο Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Πειραιά Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Εκδήλωση για τη ναυτιλία στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Εκδήλωση για τη ναυτιλία στο Πανεπιστήμιο...

Το Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς με την Ένωση Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδας (Ε.Ν.Ο.Ε.), διοργανώνουν την πέμπτη εκδήλωση-συζήτηση, με τίτλο «Αγοροπωλησίες πλοίων και ναυλαγορά. Timing for deal» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 στην αίθουσα συνεδρίων (Δεληγιώργη και Καραολή & Δημητρίου 80) και ώρα 16:00- 18:00.

×