Βασίλης Μιχαλολιάκος: Ο κ. Βουράκης μου είχε ζητήσει το Bowling προς ιδία χρήση!

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 23:14

Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2013 - 23:15
Βασίλης Μιχαλολιάκος: Ο κ. Βουράκης μου είχε ζητήσει το Bowling προς ιδία χρήση!

Σε μια καταγγελία μεγατόνων προχώρησε ο Δήμαρχος Πειραιά κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, σε βάρος του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκη, ο οποίος είχε προηγουμένως αφήσει αιχμές για ''περίεργες'' διαδικασίες στο χειρισμό του Bowling.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αποκάλυψε ότι ο ανεξάρτητος (εκλεγμένος με την παράταξη του Γιάννη Μίχα) δημοτικός σύμβουλος Ιωσήφ Βουράκης, το είχε προσεγγίσει προκειμένου να του παραχωρηθεί ο χώρος του bowling στον Προφήτη Ηλία, προκειμένου να τον αξιοποιήσει επιχειρηματικά.Ο Ιωσήφ Βουράκης διασκεδάζοντας στο καφέ που διατηρεί στο κέντρο του Πειραιά


Τα βλέμματα όλων πάγωσαν στο άκουσμα της καταγγελίας του Δημάρχου Πειραιά, από του βήματος του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφερόμενος στο νεαρό δημοτικό σύμβουλο.


Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε ότι επί δημαρχίας του πατάχθηκαν τα φαινόμενα διαπλοκής, σκανδαλολογίας και υπόγειων διαδρομών, καθώς επίσης και το γεγονός ότι το Bowling παραχωρήθηκε μετά από 3 άγονους διαγωνισμούς, στους οποίους φυσικά μπορούσαν να λάβουν μέρος όποιοι επιχειρηματίες επιθυμούσαν! 


Ο Ιωσήφ Βουράκης, εμφανώς μουδιασμένος, υπεραμύνθηκε των όσων υποστήριξε ο Δήμαρχος Πειραιά, καλώντας τον να αποδείξει τα λεγόμενά του... συνεπικουρούμενος μετά από αρκετό καιρό (μιας και για αρκετούς μήνες δεν αντάλλασσαν ούτε ματιά στο Δημοτικό Συμβούλιο) από τον Γιάννη Μίχα!


Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι υπήρχαν και μάρτυρες, κάτι που φέρνει τον νεαρό Ιωσήφ Βουράκη σε ακόμη πιο δυσχερή θέση!


Είναι γεγονός, ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του ήταν πάντα συγκαταβατικός προσπαθώντας να μην πολώνει το κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ιδίως προς τους νεότερους δημοτικούς συμβούλους, στους οποίους μιλούσε πάντα με παιδευτικό χαρακτήρα!


Στενός συνεργάτης του Δημάρχου μας είπε ότι ο Ιωσήφ Βουράκης ξεπέρασε τα όρια ηθικής και δεοντολογίας που χαρακτηρίζουν την 20ετή πορεία του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Πειραιά, για αυτό υπήρξε και αυτή η δικαιολογημένα επιθετική και αποκαλυπτική στάση του Δημάρχου Πειραιά, καθώς είναι αποφασισμένος να πατάξει τέτοια φαινόμενα υποκρισίας και λασπολογίας.


Υ.Γ. Καλό είναι να μην ξυνόμαστε στη γκλίτσα του τσοπάνη, ιδίως όταν έχουμε τη φωλιά μας λερωμένη... γενική συμβουλή, άσχετη με το παραπάνω ρεπορτάζ!

Share 0
2 αξιολογήσεις

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

«Σαφάρι» ελέγχων για αδήλωτη εργασία στον Πειραιά

«Σαφάρι» ελέγχων για αδήλωτη εργασία στον...

Εντολή στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και την Ειδική Υπηρεσία Ελέγχων Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ) να προβούν σε ελέγχους για αδήλωτη εργασία στην Αθήνα, τον Πειραιά κι άλλες περιοχές της χώρας έδωσε ο Υπουργός Εργασίας, κ. Γιάννης Βρούτσης.

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Βλάβη εν πλω σε ιπτάμενο δελφίνι - ταλαιπωρία για 56 επιβάτες

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Βλάβη εν πλω σε ιπτάμενο...

Ενημερώθηκε χθες η Λιμενική Αρχή Πειραιά, από τον Πλοίαρχο  του  πλοίου Ε/Γ-Υ/Γ ΄΄F/D ΧΧΙΧ (29)΄΄ Ν.Π. 10232 ότι μεσημβρινές ώρες, προερχόμενο από το λιμάνι της Αίγινας και περίπου τρία ν.μ. πριν την είσοδο στο λιμάνι του Πειραιά, διαπίστωσε κραδασμούς στην αριστερή κύρια μηχανή. 

Γιάννης Μώραλης: Διαρκής η συνεργασία του Δήμου Πειραιά με τον πρωθυπουργό

Γιάννης Μώραλης: Διαρκής η συνεργασία του...

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι η προγραμματισμένη συνάντηση του Γιάννη Μώραλη με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και σχετική επιστολή του νεοεκλεγέντος δημάρχου.

«Έφυγε» ο Τσαλίκης

«Έφυγε» ο Τσαλίκης

Ο Ευστάθιος Τσαλίκης έφυγε απρόσμενα από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου, 19 Ιουλίου, σε ηλικία 64 ετών. Υπήρξε ένας από τους εμπνευστές και πρωτεργάτες της ίδρυσης της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής, διατέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΡΕΑ από το 2007 έως το 2012 και παρέμεινε ενεργό μέλος του Δ.Σ. μέχρι το θάνατό του.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Προληπτική οδοντιατρική σε νηπιαγωγεία και δημοτικά

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Προληπτική οδοντιατρική σε νηπιαγωγεία...

Με την λήξη του σχολικού έτους ολοκληρώθηκε και το Πρόγραμμα Προληπτικής Οδοντιατρικής και ενημέρωσης για την παχυσαρκία, που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του ευρύτερου Πειραιά.

×