ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Με επισημότητα και σεβασμό η συνέντευξη τύπου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά  ενόψει των  εγκαινίων του, ο Δήμαρχος,κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής, κ. Τάκης Τζαμαργιάς, ο Πρόεδρος Εφορίας του Θεάτρου, κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ,  κ. Γιώργος Σιγάλας.

Πλήθος δημοσιογράφων από όλα τα ενημερωτικά μέσα κατέφθασαν στο ιστορικό θέατρο προκειμένου να ενημερωθούν εκτενέστερα για την επερχόμενη επαναλειτουργία του.

Πρώτος ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε  την σπουδαιότητα  αυτού του γεγονότος αλλά και τις μάχες που δόθηκαν προκειμένου να γίνει σήμερα πραγματικότητα μετά από τόσα χρόνια. Ευχαρίστησε όλους εκείνους που βοήθησαν διαχρονικά στην επαναλειτουργία του, εργάστηκαν και πέτυχαν αυτό το θαύμα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ, κ. Γιώργος Σιγάλας, ο οποίος αν και σύντομος έκανε κατανοητό πως στόχος δεν είναι απλά να ανοίξει το Δημοτικό Θέατρο αλλά να αποκτήσει σταθερό βηματισμό στην πορεία.

Ο Πρόεδρος Εφορίας του Δημοτικού Θεάτρου, κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου επισήμανε πως γιορτάζουμε μια νίκη καθόσον το Δημοτικό θέατρο δεν σημαίνει μόνο πολλά για τον Πειραιά αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα αφού αποτελεί ένα θέατρο θεσμό! Σκοπός λοιπόν όπως ανέφερε είναι η ακτινοβολία του να γίνει Ευρωπαϊκή.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, κ. Τάκης Τζαμαργιάς, έκλεισε την συνέντευξη τύπου με μια αναλυτική αναφορά όχι μόνον στον εορτασμό των εγκαινίων αλλά στην παρουσίαση του προγράμματος των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν.

Έπειτα ακολούθησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αρκετές βέβαια ξέφυγαν από τα πλαίσια του μεγάλου αυτού πολιτιστικού γεγονότος και μπήκαν σε κομματικές γραμμές, ωστόσο απαντήσεις δόθηκαν καθαρά σε όλα τα ζητήματα.

Μετά το τέλος της συνέντευξης οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στον μοναδικό χώρο του Θεάτρου.




Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Φωτογραφίες από το εσωτερικό του (Αποκλειστικό Φωτορεπορτάζ)

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανοίγει μετά από 14 χρόνια