Αποχώρηση – έκπληξη στον Ολυμπιακό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα σενάρια και δημοσιεύματα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σε Ελλάδα και εξωτερικά σχετικά με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού και δεν αναφερόμαστε μόνο στις «αφίξεις». Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και στο Λιμάνι είναι σίγουρο πως θα αποχωρήσουν και κάποιοι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Βίτορ Περέιρα.

Πληροφορίες όμως από την Ιταλία, αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να φύγει ένας βασικότατος ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Παϊτίμ Κασάμι, καθώς υπάρχει νέα φημολογία για το ενδιαφέρον της Σάλκε.

Παρότι ο τεχνικός διευθυντής των Γερμανών, Χορστ Χελντ, προ ημερών είχε διαψεύσει το συγκεκριμένο σενάριο, σήμερα υπάρχει νέο δημοσίευμα στην Ιταλία, σύμφωνα με το οποίο ο Κασάμι παραμένει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Σάλκε και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και επίσημη κρούση στους Πειραιώτες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι «βασιλικοί μπλε» πιέζουν ακόμα περισσότερο πλέον, προκειμένου να πετύχουν το deal, καθώς φαίνεται πως ο διεθνής άσος είναι ο «εκλεκτός» τους. Στο δημοσίευμα, μάλιστα, τονίζεται πως «ο Κασάμι ίσως σύντομα αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό»!

Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που συνδέουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, με το χθεσινό τετ α τετ που είχε ο Κασάμι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην σουίτα του Γ. Καραϊσκάκης, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Τύρναβο για το Κύπελλο...