ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Στα εγκαίνια του προβλήτα ΙΙΙ ο Σαμαράς (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στον Πειραιά βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εγκαινιάζοντας το έργο επέκτασης του προβλήτα ΙΙΙ στο μεγάλο λιμάνι.

 
Στην ομιλία τόνισε τη σημαντικότητα των επενδύσεων της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως ανέφερε από το 2008 έχει οκταπλασιαστεί η εμπορική κίνηση και το λιμάνι είναι το ταχύτερο αναπτυσσόμενο στον κόσμο το 2012 και το 2013 και στην Ευρώπη το 2014.
 
Αφορμόμενος από τη σημερινή έγκριση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης από τον διοικητή της ΕΚΤ, την οποία χαρακτήρισε ως "ιστορική εξέλιξη" σχολίασε «Ευρώ χωρίς τήρηση δεσμεύσεων δεν μπορεί να σταθεί».
 
Στην ομιλία του επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «Το άλλο κόμμα δεν έχει σύμμαχο και δεν μπορεί να βρει τον δικό του εαυτό. Κρίνεται αν θα μπει η Ελλάδα στην τροχιά της σύγχρονης ανάπτυξης ή θα βουλιάξει στην ύφεση. Ας μην αφήσουμε μια μειοψηφία αρνητών της ανάπτυξης να μας βάλει σε περιπέτεια» ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «συνονθύλευμα από συνιστώσες αριστεριστών του πιο παρωχημένου κρατισμού που θέλει να μας κυβερνήσει».
 

1image 2

 

3image 3

 
 

3image 4