Μήνυμα συσπείρωσης από τον Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μήνυμα συσπείρωσης έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς με την ομιλία του από τη Θεσσαλονίκη στο κατάμεστο Βελλίδειο. Το κλίμα που δημιούργησαν οι ΟΝΝΕΔίτες ήταν μοναδικό θυμίζοντας συγκεντρώσεις παλαιότερων ετών κάτι που επισήμανε ο πρωθυπουργός αρκετές φορές ευχαριστώντας την νεολαία του κόμματος. Ο πρωθυπουργός άσκησε δριμεία κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευσηλέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει όσο υπάρχουν μνημόνια. Ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε σειρά φορολογικών ελαφρύνσεων και αποκατάσταση των αδικιών, ενώ προειδοποίησε πως μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τη χώρα στην απομόνωση.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου είναι η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών και υπογράμμισε πως ακόμη και μια ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά, γιατί το πρώτο κόμμα είναι αυτό που παίρνει τις 50 έδρες και μπορεί να καθορίσει το μέλλον της πατρίδας.

Ο κ. Σαμαράς έκανε άνοιγμα σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που μέχρι σήμερα δεν ψήφιζαν Ν.Δ. σε ανθρώπους νοικοκυραίους, όπως είπε, που δεν θέλουν να δουν τη χώρα να γίνεται συντρίμμια, αλλά θέλουν να δουν τη χώρα να βγει μπροστά.
«Θέλω να σας πω ότι αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών» τόνισε.