Από θαύμα δε θα θρηνήσουμε θύματα σήμερα στην Παλιά Κοκκινιά (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως ήδη σας ενημερώσαμε με προηγούμενο δημοσίευμά μας, εκτός λειτουργίας βρίσκονται τα φανάρια σε σημείο καρμανιόλα του Πειραιά, στη διασταύρωση των οδών Φαλήρου και Θηβών καθώς και λίγα μέτρα πιο κάτω στη διασταύρωση των οδών Αγίων Αναργύρων και Θηβών.

 

34fr

 
 
Έπειτα από επικοινωνία που είχαμε, εκ νέου, με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, μας ενημέρωσαν πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω βλάβης στα καλώδια της ΔΕΗ.
 
Από το τμήμα βλαβών της ΔΕΗ στον Πειραιά, στην εύλογη ερώτηση που τους κάναμε, αν θα έπρεπε να είχε πάει ήδη συνεργείο να διορθώσει τη βλάβη καθώς υπάρχει από το πρωί, η απάντηση ήταν πως το συνεργείο διορθώνει μια μεγαλύτερη βλάβη από πτώση δέντρου στον Κορυδαλλό.
 
Σημειώνεται πως στην πρώτη διασταύρωση χρειάστηκε να περάσουμε εμείς οι ίδιοι απέναντι τρία παιδιά δημοτικού, καθώς στο σημείο στεγάζεται το 18ο Δημοτικό σχολείο Πειραιά, του οποίου το τελευταίο κουδούνι αναμένεται να χτυπήσει σε λίγα λεπτά.
 

1fr

 
 
Καθ' όλη τη διάρκεια του ρεπορτάζ παραλίγο να σημειωθούν 2 τροχαία εκ των οποίων το ένα με όχημα μεγάλου κυβισμού και μοτοποδήλατο.
 

3fr

 
Ελπίζουμε η βλάβη να διορθωθεί πριν θρηνήσουμε θύματα...
 
 
Διαβάστε επίσης: