Γιατρός Σταμάτη: Η Βίκυ έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άμεσα έπρεπε να χειρουργηθεί η Βίκυ Σταμάτη, η οποία υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μέσα στην εβδομάδα.


Όπως αναφέρει σε κυριακάτικη εφημερίδα  ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Αναστάσιος Θάνος, «η Βίκυ Τσοχατζοπούλου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση από χειρουργούς μαστού και πλαστικούς χειρουργούς, αφού της διαγνώστηκε επώδυνη ινοκυστική μαστοπάθεια. Η μετεγχειρητική της πορεία είναι ικανοποιητική, ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο λίγες ημέρες ακόμα, καθώς χρειάζονται αλλαγές τα τραύματα. Η επέμβαση ήταν απαραίτητη και αποφασίστηκε κατόπιν σύσκεψης του ιατρικού συμβουλίου, στο οποίο συμμετείχαν οκτώ ιατροί και πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία μου τέσσερις ημέρες πριν από το χειρουργείο. Όλοι οι συμμετέχοντες γιατροί έκριναν ότι η επέμβαση έπρεπε να γίνει το συντομότερο δυνατόν».

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η Βίκυ Σταμάτη, τα οποία επικαλέστηκε και στο τελευταίο αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε, ο εισαγγελέας στην πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο με ημερομηνία 15-7-2013, δηλαδή λίγες ημέρες μετά την επέμβαση, πρότεινε την απόρριψη του αιτήματός της.