Το νέο Suzuki Vitara σε 3θυρο αμάξωμα δείχνει πιο ελκυστικό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από τις σημαντικότερες πρεμιέρες στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού είναι και το νέο Suzuki Vitara, το οποίο εκμοντερνίστηκε ακολουθώντας την σύγχρονη φιλοσοφία των Crossover/SUV και όχι την πιο σκληροτράχηλη εκτός δρόμου του πρώτης γενιάς μοντέλου.

Σχεδιαστικά τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό το νέο Vitara δεν καταφέρνει να προκαλεί κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ειδικά από το πλάι και πίσω μπορεί να χαρακτηριστεί μάλλον ως αδιάφορο.

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Theophilus Chin παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για 3θυρο νέο Vitara, το οποίο δείχνει πιο καλαίσθητο από το 5θυρο παραγωγής.

Εκτός από τις δύο λιγότερες πόρτες και το πιο κοντό σε μήκος αμάξωμα, το ψηφιακά επεξεργασμένο 3θυρο Vitara χωρίς τη διχρωμία διαθέτει και κάποια βασικά σχεδιαστικά γνωρίσματα που παραπέμπουν στο 1ης γενιάς Vitara και δείχνουν να του ταιριάζουν. Αυτά αφορούν στη γραμμή στο κάτω μέρος των παραθύρων που κάνει το «σκαλοπάτι» και στο πιο τονισμένο φούσκωμα στα πίσω φτερά.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε για το αν η Suzuki έχει στα πλάνα της ένα νέο 3θυρο Vitara, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι από τη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία των μικρών SUV απουσιάζει 3θυρο μοντέλο.

Πηγή: autogreeknews.gr