ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Νέα μεγάλη ιδιωτική κλινική και πολλές νέες θέσεις εργασίας

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 02:24

Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2013 - 02:25
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Νέα μεγάλη ιδιωτική κλινική και πολλές νέες θέσεις εργασίας

Το πράσινο φως αναμένεται να δώσει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά προκειμένου να προχωρήσει η πρώτη μεγάλη ιδιωτική επένδυση των τελευταίων ετών στον Πειραιά και μάλιστα στα σύνορα Καμινίων-Νέου Φαλήρου. 

Μετά τη συμβολική, αλλά συνάμα και ουσιαστική, δωρεά του αδερφού του Πρωθυπουργού, Αλέξανδρου Σαμαρά, ο οποίος δώρισε το μερίδιο που κατείχε στο οικόπεδο του πρώην εργοστασίου ΗΒΗ επί της οδού Πειραιώς, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Δημοτική Αρχή, είναι έτοιμοι να συνυπογράψουν το πρώτο μεγάλο έργο ιδιωτών στην πόλη, με στόχο την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής αλλά και πολλές νέες θέσεις εργασίας... σε έναν Πειραιά που μαστίζεται από την ανεργία.


Παρά τις όποιες επιφυλάξεις εκφράζει μια μικρή μειοψηφία, το ρεπορτάζ μας λέει, ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος θα πάρει πάνω του το θέμα, καθώς πιστεύει ότι η νέα κλινική που θα ανοικοδομηθεί, αποτελεί έργο πνοής για ολόκληρο τον Πειραιά!


''Είναι γεγονός, ότι πολλοί εκφραστές μικρών ή μεγαλύτερων συμφερόντων προσπάθησαν να βάλουν αναχώματα στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής. Η απάντηση όμως θα έρθει μέσω της σημερινής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το εν λόγω θέμα.'' 


Αυτό μας είπε άνθρωπος που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του Δημάρχου Πειραιά... μεταφέροντας ουσιαστικά την αποφασιστικότητα του Βασίλη Μιχαλολιάκου, αλλά και την πεποίθησή του για το ορθό της επιλογής του, επ' ωφελεία των Δημοτών της πόλης.


Επίσης, είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε, ότι στο Δήμο Πειραιά θα παραχωρηθεί ανακαινισμένο νεοκλασικό οικοδόμημα-τμήμα του κτίσματος στο οποίο θα στεγάζεται η κλινική-άνω των 700 τ.μ.


Δεδομένου ότι εκτός εξαιρετικού απροόπτου το πράσινο φως θα ανάψει μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πειραιά, ένα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο... Αυτό το έργο θα αλλάξει εντελώς το χάρτη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, καθώς δίνεται πλέον η ευκαιρία στον Πειραιά, να αποτελέσει το κέντρο της ιδιωτικής υγείας ολόκληρης της νοτιοανατολικής Αττικής, αλλά και της κρουαζιέρας με τουρισμό υγείας!


Ελπίζουμε βέβαια, αυτές οι εξελίξεις, να αποτελέσουν και μοχλό πίεσης προς την εκάστοτε κυβέρνηση, προκειμένου να βελτιωθούν και οι παροχές υγείας προς τους ασφαλισμένους, που νοσηλεύονται στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας... και ο Πειραιάς διαθέτει 3 από τα μεγαλύτερα!ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Αυτά είναι τα σχολεία που θα ανοίξουν Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25/04

Αυτά είναι τα σχολεία που θα ανοίξουν Πέμπτη...

Πρόωρα χτύπησε το κουδούνι σήμερα Πέμπτη 23 Απριλίου για 260 σχολεία της Ελλάδας ενώ αναμένεται να ανοίξουν άλλα 266 πριν το προκαθορισμένο τέλος των Πασχαλινών διακοπών. Συγκεκριμένα, 126 σχολεία θα ανοίξουν την Πέμπτη 24 Απριλίου και άλλα 240 την Παρασκευή 25 Απριλίου.

Σάκος- βοήθημα για τους επισκέπτες του Αρχαιλογικού Μουσείου Πειραιά

Σάκος- βοήθημα για τους επισκέπτες του Αρχαιλογικού...

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά θέλοντας να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του προς το κοινό και να αποκτήσει μεγαλύτερη εξωστρέφεια σχεδίασε έναν εκπαιδευτικό σάκο για τους γονείς που θα ήθελαν να επισκεφθούν το μουσείο με τα παιδιά τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: 8.000 τα έξοδα... 101.000 τα έσοδα για το ρολόι του Πειραιά!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: 8.000...

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έφεραν τη Δημοτική Αρχή να έχει προβεί σε κατασπατάληση 8.000 ευρώ για την εκδήλωση που έλαβε τόπο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την ανοικοδόμηση του ρολογιού του Πειραιά.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Αφιέρωμα στον Ελληνισμό της Κύπρου, του Πόντου και της Καππαδοκίας»

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Αφιέρωμα στον Ελληνισμό της...

«Αφιέρωμα στον Ελληνισμό της Κύπρου, του Πόντου και της Καππαδοκίας», είναι το θέμα της έκθεσης που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, στο νεοκλασικό κτίριο της Κανθάρου (Ηρώων Πολυτεχνείου 91 και Κανθάρου), από την Πέμπτη 24 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 26 Μαΐου 2014.

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Το πιο σύγχρονο τεχνολογικό πάρκο της Ευρώπης στον Πειραιά!

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Το πιο σύγχρονο τεχνολογικό...

Ειδική αναφορά στο σημαίνοντα ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο Πειραιάς στην επόμενη πενταετία στον τομέα της τεχνολογίας, έκανε ο Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Πειραιά Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Εκδήλωση για τη ναυτιλία στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Εκδήλωση για τη ναυτιλία στο Πανεπιστήμιο...

Το Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς με την Ένωση Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδας (Ε.Ν.Ο.Ε.), διοργανώνουν την πέμπτη εκδήλωση-συζήτηση, με τίτλο «Αγοροπωλησίες πλοίων και ναυλαγορά. Timing for deal» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 στην αίθουσα συνεδρίων (Δεληγιώργη και Καραολή & Δημητρίου 80) και ώρα 16:00- 18:00.

×