Συμβόλαιο θανάτου για αστυνομικό είχε η Greek Mafia – Κόβουν το αίμα οι διάλογοι γνωστού βαρυποινίτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συμβόλαιο θανάτου για αστυνομικό του τμήματος Εκβιαστών θα σφράγιζε η... ελληνική Κόζα Νόστρα, καθώς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα εκβιαστών που δρούσε μέσα από τις φυλακές, συνεχίζονται.

Ακόμη ένας αστυνομικός είχε μπει στο στόχαστρο της Greek Mafia και όπως όλα δείχνουν είχε "συνταχθεί" συμβόλαιο θανάτου!

Κατά τη διάρκεια ερευνών σε κελί κρατουμένου στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα με το όνομα του αστυνομικού, τη διεύθυνση του και άλλα στοιχεία.

Όλα αυτά βρέθηκαν στο κελί κρατούμενου, ο οποίος θεωρείται άνθρωπος του γνωστού βαρυποινίτη και εκτίει ποινή φυλάκισης κατηγορούμενος για εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου!

Οι διάλογοι που κόβουν το αίμα

Οι διάλογοι ανάμεσα στον διαβόητο βαρυποινίτη και στους συνεργούς του που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την εξάρθρωση της... ελληνικής Κόζα Νόστρα προκαλούν τρόμο.

Ένας από αυτούς ήταν ο παρακάτω:

«ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ»: Θυμάσαι αυτόν τον φίλο ρε που είχαμε μιλήσει, θυμάσαι που λέγαμε κάτι για τον φίλο;
«ΑΓΝΩΣΤΟΣ»: Ναι, ναι, ναι, ναι.
«ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ»: Ε, αυτός ο φίλος φίλε, μάλλον θέλει αλλιώς το θέμα...
«ΑΓΝΩΣΤΟΣ»: Βιάζεται;
«ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ»: Ναι, ναι έχει κάνει πατσαβουριά, κατάλαβες;
«ΑΓΝΩΣΤΟΣ»: Ναι.
«ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ»: Και έχει, τον ψάχνει ο φίλος εκεί πέρα...

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συζητούσαν ο βαρυποινίτης και ο συνεργός του. Μέχρι που η ξαδέρφη του βαρυποινίτη Λίτσα αναγνώρισε πως το θέμα της συζήτησης ήταν εκείνη! Όπως λένε αστυνομικοί, όταν της διάβασαν τον διάλογο, «πάγωσε» γιατί κατάλαβε πως το απειλητικό μήνυμα την αφορούσε προσωπικά! Και όχι μόνο εκείνη αλλά και το παιδί της!

Με τη λέξη «πατσαβουριά», ο βαρυποινίτης εννοούσε πως ο άνθρωπος που είχε βάλει στο στόχαστρό του, είχε μιλήσει στην Αστυνομία.

Η γυναίκα έχει μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και δεν αποκλείεται να έχει ήδη φύγει από τη χώρα με μαζί με την οικογένειά της. Είχε άλλωστε δεχτεί και παλιότερα ευθέως απειλές από τον βαρυποινίτη: «καργιόλα, πουτάνα θα σε σκοτώσω. Θα πεθάνετε όλοι. Πήγαινε στην Αστυνομία, δεν θα μπορέσουν να σε γλιτώσουν. Και 10 αστυνομικοί να σε φυλάνε, θα σε σκοτώσω».

Το σχέδιο του βαρυποινίτη, το οποίο όπως αναφέρουν πληροφορίες επρόκειτο να εκτελεστεί σήμερα, προέβλεπε πως δυο Αλβανοί θα πήγαιναν στο σπίτι της ξαδέρφης του, θα την απήγαγαν, θα τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία, να τη βασανίσουν και να τη σκοτώσουν. Υπό το φόβο μήπως οι εκτελεστές σκοτώσουν και το παιδί της, η γυναίκα απευθύνθηκε στην αστυνομία και μπήκε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, εγκαταλείποντας τη χώρα με την οικογένειά της.

Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα γινόταν από τον βαρυποινίτη απόπειρα δολοφονίας της. Η πρώτη φορά ήταν με πληρωμένους εκτελεστές, οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, στην Μεταμόρφωση, τον περασμένο Νοέμβριο, με τον έναν από αυτούς τελικά να συλλαμβάνεται.
Τη δεύτερη φορά, χρησιμοποιήθηκε βόμβα 20 κιλών στο σπίτι της, την Πρωτοχρονιά του 2015, η οποία δεν εξερράγη λόγω των καιρικών συνθηκών.

Σε άλλο διάλογο που αποκαλύπτεται, ο βαρυποινίτης ζητούσε από την ξαδέρφη του να βγάλει φωτογραφίες της προέδρου των Εφετών ή να τις βρεί στο διαδίκτυο για να τις δείξει στον εκτελεστή «για να ξέρει ποια είναι, μη φάμε λάθος άνθρωπο».
Όταν εκείνη είπε στον εκτελεστή πως την πρόεδρο των Εφετών συνόδευε πάντα τουλάχιστον ένας αστυνομικός, ο εκτελεστής της είπε απαθής: «τότε θα φύγει κι αυτός μαζί».

Κάποια στιγμή που η «Λίτσα» είχε επισκεφτεί τον βαρυποινίτη, μετά την έκρηξη στο σπίτι της προέδρου Εφετών, στις φυλακές Τρικάλων, εκείνος της είχε πει: «είδες τι έγινε στο Χαλάνδρι; Άστη να μάθει να μοιράζει ισόβια».

Υπάρχει επίσης διάλογος του βαρυποινίτη με κατηγορούμενο, στον οποίο δίνει εντολή να βάλει βόμβα και μετά να πάει στις φυλακές για να πάρει νέες πληροφορίες!

«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ»: Πότε, πότε...; Ναι. Πότε μπορούμε να 'ρθούμε να σε δούμε από εκεί;
«ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ»: Στις 12 του μηνός, τη Δευτέρα Μητσάρα.
«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ»: Στις 12;
«ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ»; Ναι, ναι το πρωί, 9:00 η ώρα.
«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ»: 9:00;
«ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ»: Ναι, 9:00 η ώρα, κατάλαβες; Με ακούς;
«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ»: Ναι, ναι, ναι, ναι, ναι.
«ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ»: 9:00 η ώρα το πρωί, κατάλαβες Μητσάκο μου;
«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ»; Ναι, ναι, 9:00 η ώρα. Θα έρθω να σε So ρε φίλε. Να δω τι κάνεις, πως πας; Καλά;
«ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ»: Τι να κάνω ρε Μητσάκο μου; Ησυχία, εδώ τρέχουμε. Σάστισε και ο κόσμος έχει γαμηθεί τελείως, κατάλαβες; Τι να πεις, κατάλαβες;
«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ»: Γάμησέ τα ρε φίλε, γάμησέ τα.
«ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ»: Άστα σου λέω, χεσ* τα, τι να πεις να πούμε; Αυτό.
«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ»: Υπομονή μόνο, αυτό. Υπομονή φίλε, τι να κάνουμε, υπομονή, υπομονή-
«ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ»: Το μπετό εντάξει Μήτσο: Βρήκες καμιά άκρια;
«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ»: Ναι, όλα, όλα καλά, όλα καλά φιλαράκι.

Σε άλλο διάλογο, με άγνωστο πρόσωπο, ο βαρυποινίτης δίνει εντολές:

«ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ»: Αύριο, αύριο δύο ώρα, το κανόνισα. Λοιπόν θα πας εκείνο το ένα που σου χα πει, κατάλαβες; θα το βάλεις εκεί.
«ΑΓΝΩΣΤΟΣ»: Ναι, ναι.
«ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ»; Να σου πω, εκεί για αυτοκίνητο γκαράζ έχεις και για κανα μηχανάκι, έχει γκαράζ εκεί πέρα ή είναι πολυκατοικία;
«ΑΓΝΩΣΤΟΣ»: Ε, πολυκατοικία είναι, έχει γκαράζ από κάτω
«ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ»; Αααα καλά, άσε θα σου πω άκου τι θα κάνουμε, θα πας αύριο να πάρεις αυτά και τη Τρίτη θα σε πάρω πάλι τηλέφωνο εγώ να δώσουμε ραντεβού και τη Τρίτη θα πας από εκεί να σου δώσει δυο χιλιάρικα, κατάλαβες εκεί να μπορείς να κινηθείς και εσύ κατάλαβες, λοιπόν και θα σας δώσει και ένα χαρτί κατάλαβες, θα πάρει και ένα φακελάκι εκεί πέρα ο φίλος σου μην το ανοίξει θα το ανοίξεις εσύ κατ ευθείαν, κατάλαβες τι λέω; Αύριο δυο η ώρα να ξέρεις

Πηγή: Newsit.gr