Όλγα Κεφαλογιάννη “δείχνουν” οι μυστικές δημοσκοπήσεις στην Α’ Αθήνας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την αίσθηση που επικρατεί τόσο συνολικά στο εκλογικό σώμα όσο και στις τάξεις του στελεχικού δυναμικού της Ν.Δ., ότι η Ολγα Κεφαλογιάννη αποτελεί μεγάλο φαβορί στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο, επιβεβαιώνουν οι μυστικές μετρήσεις για την Α' Αθήνας που έχουν φθάσει σε Μαξίμου και Συγγρού.

Τα έργα και οι ημέρες της στη «βαριά βιομηχανία» της χώρας, τον τουρισμό, όπου άφησε ιδιαίτερα ισχυρό στίγμα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της (με αποκορύφωμα το περασμένο καλοκαίρι, οπότε οι αφίξεις ξεπέρασαν τις προσδοκίες), ήρθαν να προστεθούν στη μεγάλη πολιτική παρακαταθήκη της οικογένειάς της και να την καταστήσουν φαβορί σε μία από τις πιο απαιτητικές εκλογικές περιφέρειες.

«Εχει τραβήξει τον δικό της δρόμο και αφήνει ήδη το δικό της αποτύπωμα», λένε χαρακτηριστικά «γαλάζια» στελέχη που βρίσκονται παραδοσιακά κοντά στην οικογένεια Κεφαλογιάννη. «Οι καμπάνιες που έτρεξαν στον τουρισμό επί ημερών της, καθώς και η ποικιλότροπη εμπλοκή σε αυτές διεθνώς αναγνωρισμένων προσώπων αποτέλεσαν κινήσεις-ματ», προσθέτουν οι ίδιοι κύκλοι. Εξάλλου, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η όμορφη Κρητικιά βρίσκεται όχι μόνο στο κάδρο των κορυφαίων «γαλάζιων» στελεχών, αλλά και μεταξύ εκείνων που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας, όποτε κι αν αυτή έλθει.

Ο στόχος της ενόψει της 25ης Ιανουαρίου, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό με τα υπόλοιπα «βαριά» ονόματα της παράταξης που θα τοποθετηθούν δίπλα στο δικό της, δεν είναι άλλος από την εκ νέου κατάκτηση της πρωτιάς, που θα την καθιερώσει ακόμη περισσότερο στις συνειδήσεις των ψηφοφόρων, αλλά και των «γαλάζιων» στελεχών. Εξάλλου, οι όποιες επιδιώξεις της περνούσαν πάντα από την κεντρική πολιτική σκηνή και αυτός ήταν ο λόγος που, με τη σύμφωνη (τελικά) γνώμη του Αντώνη Σαμαρά, αρνήθηκε να μπει στη μάχη των δημοτικών εκλογών στην Αθήνα, επιλέγοντας να συνεχίσει στο χαρτοφυλάκιό της. Κι όλα αυτά σε μια στιγμή που στις μυστικές δημοσκοπήσεις που διενεργούσε το Μέγαρο Μαξίμου ήταν πρώτη και με διαφορά μεταξύ των προσώπων που

Πηγή: Parapolitika.gr