Ανδρέας Λοβέρδος: “Θα αναπληρωθούν όσα μαθήματα χαθούν στις καταλήψεις”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Το προεδρικό διάταγμα που ορίζει τι γίνεται σε περίπτωση που χαθούν τρεις ημέρες διδασκαλίας θα εφαρμοστεί κανονικά» δήλωσε στα παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή 901 Κεντροαριστερά στα fm, με τους Γρηγόρη Ψαριανό και Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Τόνισε πως η αναπλήρωση θα γίνει κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το προεδρικό διάταγμα να επεκταθεί με νέες ρυθμίσεις.

Ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε επίσης πως: «Δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν οι ημέρες των καταλήψεων», ενώ απέφυγε να απαντήσει εάν πίσω από τις καταλήψεις κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες.

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος, εμφανίστηκε έκπληκτος από το γεγονός ότι το φαινόμενο αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο πριν από τους εορτασμούς για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ διερωτήθηκε «τι να κάνω για να σταματήσουν να στείλω τα περιπολικά»;

Σε ότι αφορά τις μετεγγραφές φοιτητών και το γεγονός ότι κεντρικά πανεπιστήμια ασφυκτιούν είπε πως η απελευθέρωση των μετεγγραφών πρόσθεσαν ένα πρόβλημα… τόνισε ότι γίνονται συζητήσεις για το θέμα…

Πηγή: parapolitika.gr