Πανικός στο στούντιο από τις φωνές της Ελένης Μενεγάκη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί να διανύει μια από τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής της, περιμένοντας τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της, όμως η Ελένη Μενεγάκη δεν κρύβει την αγωνία και τους φόβους της που μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν.

"Φοβάμαι πολύ για το μωρό μου" φωνάζει και σύμφωνα με Περιοδικό YES, τόσο ο σύντροφος και η οικογένειά της όσο και οι άμεσοι συνεργάτες της δεν λείπουν λεπτό από δίπλα της για να την ηρεμούν αλλά και να τη φροντίζουν.

Έφυγε τρέχοντας

Όλοι τα... χρειάστηκαν και επικράτησε πανικός όταν η Ελένη σηκώθηκε κι έφυγε τρέχοντας από το πλατό ρίχνοντας καρέκλες και ό,τι έβρισκε μπροστά της κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Βέβαια η Μενεγάκη, αποδεικνύοντας για ποιο λόγο θεωρείται η βασίλισσα της τηλεόρασης, επέστρεψε στους δέκτες των τηλεθεατών έχοντας μόνιμα χαραγμένο στο πρόσωπό της και κάνοντας συνεχώς πλάκα, αφού ήθελε να καθησυχάσει τους συνεργάτες της και φυσικά τον κόσμο που την παρακολουθούσε.

Όπως αποκάλυψε πρώτο το "YES!" η παρουσιάστρια υποφέρει από αϋπνίες αλλά και από έντονες ναυτίες και αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε τρέχοντας από το στούντιο. Οι ζαλάδες και οι πόνοι που έχει την έχουν θορυβήσει πολύ και τρέμει σε κάθε της κίνηση.

Πιο πολύ όμως την έχει αγχώσει το γεγονός ότι η ηλικία της είναι πολύ περίεργη για μία εγκυμοσύνη.

"Κουράζομαι πολύ"

Βέβαια δεν έκρυψε ποτέ ότι ήθελε ένα παιδί από τον Ματέο, ο οποίος έχει σημαδέψει τη ζωή της έπειτα από το χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά όπως και να το κάνουμε, το να είσαι έγκυος στα 45 σου και να περιμένεις να γεννήσεις σε κάτι λιγότερο από έξι μήνες, έχοντας μάλιστα στις πλάτες σου μια καθημερινή εκπομπή με μεγάλες απαιτήσεις, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Αν και βρίσκεται στην αρχή της εγκυμοσύνης της, ήδη κουράζεται πολύ εύκολα και αυτό το έχουν παρατηρήσει όχι μόνο όσοι βρίσκονται δίπλα της αλλά και οι τηλεθεατές.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Παντζόπουλος έχει πάει φέτος στην εκπομπή όσες φορές δεν έχει πάει σε στούντιο σε όλη του τη ζωή, για να τη φροντίζει και να την ηρεμεί. Δεν τα έχει καταφέρει όμως. Η Ελένη φοβάται πολύ και το δείχνει. Και όσο συνεχίζονται οι πόνοι, οι ζαλάδες και οι έντονες ναυτίες τόσο ο φόβος της μεγαλώνει. Ωστόσο ο γυναικολόγος της είναι καθησυχαστικός και θεωρεί όλα τα συμπτώματα που έχει φυσιολογικά, γι' αυτό τη συμβουλεύει να μην αγχώνεται τόσο πολύ και τη βεβαιώνει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Έκρυβε την κοιλιά της

Όταν η Ελένη, ως πρέσβειρα της εκστρατείας, εμφανίστηκε στην εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, δεν είχε μιλήσει καθόλου για την εγκυμοσύνη της, αλλά από τη στάση του σώματός της όλοι κατάλαβαν ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα παραδεχτεί το "μυστικό" της.

Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς προσπαθούσε να κρύψει είτε με τα χέρια είτε με την τσάντα της, ακόμη και με το σάλι της, την κοιλιά της αφού όλα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα εκεί. Ο φωτογραφικός φακός του "YES!" αποδεικνύεται αδιάψευστος μάρτυρας.

Πηγή: parapolitika.gr