ΠΕΝΥ ΣΚΑΡΟΥ: Έρανος για αποκατάσταση του ποδιού της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκκληση σε όσους θέλουν να βοηθήσουν την 29χρονη Πένυ Σκάρου, που ακρωτηρίασε ασυνείδητος οδηγός το Καλοκαίρι στην οδό Πειραιώς, κάνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, να προσφέρουν όποιο ποσό επιθυμούν για την αποκατάσταση του ποδιού της νεαρής τραγουδίστριας.

Η Πένυ Σκάρου παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από αυτοκίνητο τα ξημερώματα του Σαββάτου 28 Ιουνίου, με συνέπεια να ακρωτηριαστεί το ένα της πόδι. Ο Ι.Σ.Α. κάνει έκκληση στους συμπολίτες μας για την στήριξη της προσπάθειας αυτής ώστε η κοπέλα να ξαναπερπατήσει.

Για το σκοπό αυτό, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, καλεί όποιον έχει τη δυνατότητα και τη διάθεση να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια, να καταθέσει τον οβολό του στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

Ο Αριθμός Λογαριασμού είναι:


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
182/5 4501 606
IBAN: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606
Όνομα δικαιούχου: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το ποσό που θα συμπληρωθεί ως τις 20 Οκτωβρίου 2014, θα διατεθεί για την αποκατάσταση της υγείας της 29χρονης.

Η νεαρή τραγουδίστρια μόλις λίγες ημέρες πριν τον τραυματισμό της είχε ολοκληρώσει τον δίσκο που έφτιαξε με τον Στέφανο Κορκολή και άλλους δημιουργούς, ενώ έκανε πολλά live σε γνωστές σκηνές της Αθήνας.

Η Πένυ Σκάρου το 2001 κυκλοφόρησε το δίσκο της με ποπ ροκ ήχο από την Nitro Music. Η ίδια υπέγραφε τότε τη μουσική και τους στίχους σε ενορχήστρωση και παραγωγή του Στέφανου Κορκολή, ένα άλμπουμ που είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Το 2002 το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου «Δεν Είναι Αγάπη» είχε γνωρίσει επιτυχία.

Η Πένυ είναι επίσης μέλος σε ένα jazz trio, μαζί με τον Μιχάλη Καπιλίδη και τον Αστέρη Παπασταματάκη.


Πηγή: Έθνος