Πασίγνωστος ηθοποιός σοκάρει με τις δηλώσεις του: «Έκλεβα τάφους!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι πασίγνωστος ηθοποιός, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα και γνωστός σε όλο τον κόσμο. Με τις αποκαλύψεις του για το παρελθόν του σόκαρε την κοινή γνώμη και προκάλεσε απορίες και αναστάτωση.

Ο λόγος για τον Gerard Depardieu , ο οποίος στην αυτοβιογραφία του αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την ζωή του.
Προέρχεται από μια πολύ φτωχή οικογένεια και η ζωή του δεν ήταν εύκολη: «Ως παιδί, άκουγα συχνά τη μητέρα μου να λέει πως όταν έμεινε έγκυος σε μένα χρησιμοποίησε μια βελόνα για να κάνει έκτρωση, νομίζοντας πως σχεδόν με είχε σκοτώσει. Η οικογένειά μου ήταν τόσο φτωχή, που συχνά βοηθούσα την μητέρα μου να ξεγεννήσει τα αδέρφια μου, μιας και οι γονείς μου δεν είχαν λεφτά για μαιευτήριο. Στα 10 μου βγήκα στους δρόμους. Έμοιαζα 15 ετών. Γρήγορα συνειδητοποίησα πως αρέσω στους άνδρες. Όταν με πλησίαζαν, ζητώντας μου σεξ, τους ζητούσα χρήματα».
Και οι αποκαλύψεις του δεν σταματούν εκεί. Κάποτε βοήθησε έναν άνδρα να ξεθάψει δυο πτώματα από τους τάφους τους για να τους κλέψουν τα κοσμήματα και τα παπούτσια που φορούσαν! Στα 16 του, μπήκε φυλακή για τρεις εβδομάδες επειδή έκλεψε ένα αυτοκίνητο, ενώ συνέχισε να παρέχει σεξ επί πληρωμή κλέβοντας τα λεφτά των πελατών του.
Όσο για την φιλία του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε: «Συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 2008, και αμέσως δέσαμε, επειδή είχαμε πολλά κοινά. Νομίζω ότι αναγνώρισε σε μένα την χούλιγκαν πλευρά μου. Το γεγονός ότι με είχαν μαζέψει από το πεζοδρόμιο λιώμα. Όπως και σε μένα, έτσι και σε εκείνον κανένας δεν θα στοιχημάτιζε ούτε δεκάρα πάνω μας, όταν ήμασταν σε ηλικία 15 ετών. Μιλάμε συχνά με τον Πούτιν. Μιλάω, κάποιος τα μεταφράζει στα Ρώσικα, και τα στέλνει στον Βλαντιμίρ. Του στέλνω γράμματα που μιλάνε για τα πάντα. Τον διασκεδάζουν και μου απαντά».



Πηγή: gossiptv