ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Λίλα Καλοσκάμη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" και τον Βασίλη Μιχαλολιάκο θα είναι η Λίλα Καλοσκάμη.

Διαβάστε το βιογραφικό της υποψήφιας:


Μεγάλωσα και ζω στο Πασαλιμάνι.

 

Φοίτησα στις καλόγριες στην ελληνογαλλική σχολή Jean D’ Arc και στα εκπαιδευτήρια Μπαχλιτζανάκη. Σπούδασα στη δημοσιογραφική σχολή του ANT1 και στο MEDIA COLLEGE F.T.R. Παρακολούθησα σεμινάρια σε Eλλάδα και εξωτερικό όσον αφορά την ψυχολογία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με ιδιαίτερη εκπαίδευση στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

 

Έχω υπηρετήσει το λειτούργημα της δημοσιογραφίας από την θέση του ρεπόρτερ,της αρχισυντάκτριας και παρουσιάστριας σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς (Σκαι, STAR. ΑLPHA ,ANT1 ,TEMPO,EXTRA3 Channel 9) αλλά και από την θέση του συντάκτη και αρχισυντάκτη σε ελληνικό και διεθνή , ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο.

 

Έχω στο ενεργητικό μου βραβεία, διακρίσεις και τιμητικούς επαίνους για την προσφορά μου στην δημοσιογραφία , μεταξύ των οποίων από τον Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων (Unesco Club Of The Departement of Piraeus and Islands), απο το διεθνές F.T.R. REPORTING αλλά και είμαι γραμμένη στο βιβλίο ΓΚΙΝΕΣ για την συμμετοχή μου ως ελληνίδα παρουσιάστρια στο “ZOUK International flashmob-Guiness world record ATHENS 2012″ όπου έλαβαν μέρος 64 χώρες.

 

Είμαι κόρη του Σταύρου Καλοσκάμη ο οποίος υπήρξε μεγάλος και ισχυρός παράγοντας στον χώρο της ναυτιλίας καθώς ήταν ο πρώτος που έφερε στην Ελλάδα τα καράβια τύπου CATAMARAN και της γνωστής στον καλλιτεχνικό χώρο Make Up Artist Εφης Βλαχοδημητροπούλου – Καλοσκάμη.

 

Είμαι διαζευγμένη και έχω μια κόρη την Σίλια 9 ετών.

 

Επίσης σπούδασα πιάνο, κιθάρα ,μπαλλέτο και υπήρξα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ ,της ιππασίας και των πολεμικών τεχνών.

 

Μιλάω αγγλικά ,γαλλικά και ιταλικά και έχω αρχίσει με βήματα σταθερά να μπαίνω στον χώρο της συγγραφής θεατρικών κειμένων μυθιστορημάτων και τηλεοπτικών σεναρίων.

 

Ως μάχιμη δημοσιογράφος επί 19 χρόνια σε πολεμικό, αστυνομικό, κοινωνικό και καλλιτεχνικό ρεπορτάζ έχω μάθει πως  Η ΕΙΔΗΣΗ ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ δεν βρίσκονται πίσω από ένα γραφείο πίνοντας καφέ αλλά ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ εκεί που οι άνθρωποι μοιράζονται μαζί μου την καθημερινότητα τους ,τα άγχη τους, την ζωή και το χαμόγελό τους…δεν έχω μάθει να τάζω αλλά να πράττω. Είμαι υπερήφανη που ο Θεός με ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΑ, έντιμη και με φιλότιμο.

 

Αν οι φίλοι Πειραιώτες με τιμήσουν με την ψήφο τους να θυμούνται ότι …Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης έχει δικαίωμα να είναι το καθαρότερο και το ομορφότερο με καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής , με περισσότερο πράσινο ,με πάρκα για τα παιδάκια μας και με την λάμψη και την αίγλη που του αξίζει σε όλους τους τομείς …Αγαπάμε την πόλη της καρδιάς μας…Αγαπάμε τον δικό μας Πειραιά…Είναι ιδιαίτερη η τιμή που μου κάνει ο Δήμαρχος μας Βασίλης Μιχαλολιάκος να είμαι και για δεύτερη φορά δίπλα του….πάμε όλοι μαζί δυνατά και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση για τον Πειραιά που μας ΕΝΩΝΕΙ!!!”


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ




Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.




ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ