Το όνειρο τελείωσε νωρίς για τον Ολυμπιακό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το... όνειρο έμεινε στον Πειραιά για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αν και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, δημιουργώντας ευκαιρίες στην εστία της Γιουνάιτεντ, δεν κατάφερε να σκοράρει και ηττήθηκε με 3-0 στο Μάντσεστερ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League.


Ο Ολυμπιακός αποχωρεί από το Champions League με ψηλά το κεφάλι, έχοντας πραγματοποιήσει φέτος εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη.


Οι Πειραιώτες πάλεψαν στο Ολντ Τράφορντ, έκαναν αρκετές ευκαιρίες και απείλησαν συχνά την εστία των Άγγλων, αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν ένα γκολ το οποίο θα τους έδινε την πρόκριση στα προημιτελικά.


Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ηττήθηκαν με 3-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού, με τον Φαν Πέρσι να σημειώνει χατ-τρικ. Ο Ολλανδός άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 25' που του έκανε ο Χολέμπας, ισοφάρισε το σκορ (2-0) του "Γεώργιος Καραϊσκάκης λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ύστερα από ασίστ του Ρούνει, ενώ στο 51' έδωσε σκορ πρόκρισης στους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Οι παίκτες του Μίτσελ πίεσαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο τον αντίπαλο τους ο οποίος είχε κλειστεί στα καρέ του αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.


Πηγή: Redplanet