ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Δεύτερο "χτύπημα" ληστών σε σούπερ μάρκετ

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 11:50

Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2014 - 11:54
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Δεύτερο "χτύπημα" ληστών σε σούπερ μάρκετ

Στόχος ληστών φαίνεται πως έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα αρκετά σούπερ μάρκετ στο Κερατσίνι. 

Δεν πέρασαν μόλις δυο μέρες από την ένοπλη ληστεία που πραγματοποιήθηκε σε σούπερ μάρκετ της περιοχής και χθες ένα νέο χτύπημα ήρθε για να φέρει ξανά αναστάτωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος εισέβαλε χθες στο κατάστημα  και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε τους υπαλλήλους αφαιρώντας  από το ταμείο χρηματικό ποσό.

 Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει ενώ μέχρι αυτή την ώρα αναζητείται. 


Διαβάστε επίσης:

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Κερατσίνι

Share 0
Αξιολογήστε το άρθρο

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σύσκεψη για την αξιοποίηση της λιμενοβιομηχανικής ζώνης Δραπετσώνας- Κερατσινίου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σύσκεψη για την αξιοποίηση...

Σύσκεψη για το θέμα της αξιοποίησης των 660 στρεμμάτων της λιμενοβιομηχανικής ζώνης Δραπετσώνας- Κερατσινίου πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 14/7, στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στέφανου Χρήστου και με τη συμμετοχή του νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Γαβρίλη, του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας: Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι

Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας: Αυτοί είναι...

Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών "Άλλος Δρόμος" και ο νέος Δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος, ακολουθώντας την Ιδρυτική της Διακήρυξη , συγκάλεσε το ανώτατο συλλογικό όργανο , την Γενική Συνέλευση των μελών προκειμένου προχωρήσει στον καθορισμό ενός σχήματος για την διοίκηση του Δήμου από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 .

ΡΕΝΤΗΣ: Δεσμεύτηκε 1 τόνος ακατάλληλες ντομάτες... προς πώληση!

ΡΕΝΤΗΣ: Δεσμεύτηκε 1 τόνος ακατάλληλες ντομάτες......

Οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου και του Τμήματος Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη και στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου αντίστοιχα, προχώρησαν σε δεσμεύσεις 1036 κιλών τοματών, 715 κιλών κερασιών και 390 κιλών νεκταρινιών εγχώριας προέλευσης καθώς και 144 κιλών νωπών αλιευμάτων.

Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας: Δωρεάν εξέταση για 6.000 ενήλικες

Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας: Δωρεάν εξέταση...

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στην Εθνική Μελέτη Νοσηρότητας και Παραγόντων Κινδύνου (ΕΜΕΝΟ) και στην πρώτη Εθνική Επιδημιολογική Μελέτη των λοιμωδών νοσημάτων ηπατίτιδας.

×