ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Δεύτερο "χτύπημα" ληστών σε σούπερ μάρκετ

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 11:50

Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2014 - 11:54
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Δεύτερο "χτύπημα" ληστών σε σούπερ μάρκετ

Στόχος ληστών φαίνεται πως έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα αρκετά σούπερ μάρκετ στο Κερατσίνι. 

Δεν πέρασαν μόλις δυο μέρες από την ένοπλη ληστεία που πραγματοποιήθηκε σε σούπερ μάρκετ της περιοχής και χθες ένα νέο χτύπημα ήρθε για να φέρει ξανά αναστάτωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος εισέβαλε χθες στο κατάστημα  και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε τους υπαλλήλους αφαιρώντας  από το ταμείο χρηματικό ποσό.

 Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει ενώ μέχρι αυτή την ώρα αναζητείται. 


Διαβάστε επίσης:

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Κερατσίνι

Share 0
Αξιολογήστε το άρθρο

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Κατασχέθηκε ποσότητα-μαμούθ ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση ψαριών

ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Κατασχέθηκε ποσότητα-μαμούθ...

Οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, εντόπισαν και κατέσχεσαν 1100 κιλά ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση νωπά αλιεύματα.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σύσκεψη για την αξιοποίηση της λιμενοβιομηχανικής ζώνης Δραπετσώνας- Κερατσινίου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σύσκεψη για την αξιοποίηση...

Σύσκεψη για το θέμα της αξιοποίησης των 660 στρεμμάτων της λιμενοβιομηχανικής ζώνης Δραπετσώνας- Κερατσινίου πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 14/7, στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στέφανου Χρήστου και με τη συμμετοχή του νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Γαβρίλη, του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας: Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι

Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας: Αυτοί είναι...

Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών "Άλλος Δρόμος" και ο νέος Δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος, ακολουθώντας την Ιδρυτική της Διακήρυξη , συγκάλεσε το ανώτατο συλλογικό όργανο , την Γενική Συνέλευση των μελών προκειμένου προχωρήσει στον καθορισμό ενός σχήματος για την διοίκηση του Δήμου από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 .

×