86χρονη ζει σε κρουαζιερόπλοιο 7 χρόνια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια 86χρονη χήρα από την Φλόριντα των ΗΠΑ πληρώνει ετησίως 164.000 δολάρια τα τελευταία σχεδόν επτά χρόνια για να ζει σε ένα υπερπολυτελές κορυαζιερόπλοιο.

Η Λι Γουατστέτερ είναι γνωστή και ως «Μάμα Λι» και επέλεξε ως... τόπο μόνιμης κατοικίας της το κρουαζιερόπλοιο «Crystal Serenity» πριν από μερικά χρόνια, όταν πέθανε ο άντρας της. «Την ημέρα πριν τον θάνατο του άντρα μου από καρκίνο, το 1997, μου είπε "Μην σταματήσεις τις κρουαζιέρες". Κι έτσι, είμαι εδώ σήμερα και ζω μια ξέγνοιαστη ζωή, σαν παραμύθι» λέει η ίδια για το επίτευγμά της. «Κατά τη διάρκεια του γάμου μου, που κράτησε 50 χρόνια, πήγαμε με τον άντρα μου 89 κρουαζιέρες... Τώρα έχω κάνει καμιά εκατοστή παραπάνω, ενώ 15 από αυτές ήταν ο γύρος του κόσμου», λέει η 86χρονη.

Όσον αφορά στο πόσες χώρες έχει επισκεφθεί; «Σταμάτησα να μετρώ μετά τις 100.... Υποθέτω πως έχω επισκεφθεί όποια χώρα έχει λιμάνι»! Της λείπουν μεν τα παιδιά και τα εγγόνια της, αλλά η Μάμα Λι, κρατά επαφή μαζί τους μέσω του υπολογιστή της, και τους επισκέπτεται όταν το πλοίο πιάνει Μαϊάμι.

Πηγή: parapolitika.gr