Η παντρεμένη Γαρμπή δέχτηκε… πρόταση γάμου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρόταση γάμου δέχτηκε η Καίτη Γαρμπή! Ναι, καλά θυμάστε. Είναι ακόμα παντρεμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του Διονύση Σχοινά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν παραμένει μια πολύ επιθυμητή γυναίκα με μεγάλες επιτυχές στο αρσενικό κοινό.

Η πρόταση γάμου πάντως ήρθε από τον συνάδελφο της, Γιώργο Παπαδόπουλο πριν από λίγες μέρες την ώρα που βρίσκονταν στην πίστα του κέντρου όπου και εμφανίζονται στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ο τραγουδιστής γονάτισε στα πόδια της Καίτης και ζήτησε το χέρι της, αφήνοντας την αποσβολωμένη.

«Προς το παρόν, μόνο να σε... υιοθετήσω μπορώ» ήταν η απάντηση της τραγουδίστριας στη γαμήλια πρόταση. «Τη στιγμή που η Καίτη και ο Γιώργος τραγουδούσαν ντουέτο και συγκεκριμένα το κομμάτι "Μαγικό χαλί" έγινε η... πρόταση γάμου, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σκηνοθετημένο. Ο Γιώργος, ο οποίος έχει πολύ καλή χημεία με την Καίτη, έπεσε αυθόρμητα στα πόδια της θέλοντας να δείξει πόσο καλά αισθάνεται μαζί της όλο αυτό το διάστημα που βρίσκονται μαζί στην πίστα. Πάντως, αν η Καίτη δεν ήταν παντρεμένη, θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι, καθώς αμφότεροι έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, εκτός βέβαια από τα πανέμορφα καταπράσινα μάτια της» τόνισε πηγή στην εφημερίδα.

Πηγή: gossiptv