ΥΔΡΑ: Αποκαλυπτήρια προτομών Υδραίων Ζωγράφων στις 12 Οκτωβρίου

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013 14:26

Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2013 - 14:26
ΥΔΡΑ: Αποκαλυπτήρια προτομών Υδραίων Ζωγράφων στις 12 Οκτωβρίου

Στις 12 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια των προτομών των Επιφανών Υδραίων Ζωγράφων, στην πλατεία Ναυάρχου Βότση.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση του λευκώματος των Εκδόσεων Μίλητος «Κήπος Υδραίων Ζωγράφων» στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την εκδήλωση έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους: ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, Βουλευτές και άλλοι Επίσημοι.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

18.30 Ομιλία Δημάρχου

18.40 Αποκαλυπτήρια προτομών

19.00 Παρουσίαση λευκώματος «Κήπος Υδραίων Ζωγράφων» στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθεί δεξίωση Τα έσοδα από την πώληση του λευκώματος θα διατεθούν υπέρ του Κοινωνικού Φαρμακείου και Παντοπωλείου Δήμου Ύδρας.

Share 0
Αξιολογήστε το άρθρο

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΥΔΡΑ: Εισήγηση  για μείωση Τελών Ύδρευσης λόγω  της αφαλάτωσης

ΥΔΡΑ: Εισήγηση για μείωση Τελών Ύδρευσης...

Εισήγηση προς την οικονομική επιτροπή που θα συνεδριάσει στις 25 Αυγούστου έκανε με επιστολή του ο Δήμαρχος Ύδρας Άγγελος Κοτρώνης προκειμένου να μειωθούν τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης για το 2015, με δεδομένη τη λειτουργία της αφαλάτωσης που διαμορφώνει το κόστος σε λιγότερη δαπάνη για το Δήμο Ύδρας. 

ΥΔΡΑ: Εγκαινιάστηκε το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο

ΥΔΡΑ: Εγκαινιάστηκε το Εθελοντικό Πυροσβεστικό...

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 19 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:00, η τελετή εγκαινίων του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ύδρας, παρουσία του Δήμαρχου Ύδρας Άγγελου Κοτρώνη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων, του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Αφάλη, του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αργολίδος Πύραρχου Απόστολου Σκρέκα, του Πυραγού κ. Γιώργου Αστρινάκη, Εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπροσώπων των Αστυνομικών και Λιμενικών Αρχών του νησιού μας και πλήθος κόσμου.

Διορθώσεις στον φόρο ακινήτων – Δείτε τις νέες τιμές που ισχύουν σε περιοχές του ευρύτερου Πειραιά

Διορθώσεις στον φόρο ακινήτων – Δείτε τις...

Οι οξύτατες αντιδράσεις χιλιάδων ιδιοκτητών αλλά και το σοβαρό πολιτικό πρόβλημα που δημιούργησε το αλαλούμ με τον φόρο ακινήτων αναγκάζει την κυβέρνηση να κάνει όπισθεν ολοταχώς και να προχωρήσει σε γενναίες διορθώσεις, σε τουλάχιστον 396 περιοχές όλης της χώρας, μέσα σε αυτές και οι περιοχές του Πειραιά.

ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: "Σαφάρι" ελέγχων σε σκάφη αναψυχής - Τι ψάχνουν οι αρχές

ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: "Σαφάρι" ελέγχων σε σκάφη...

Συνεχίζονται οι κοινοί - διακλαδικοί έλεγχοι του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε επαγγελματικά και ιδιωτικά σκάφη αναψυχής με σκοπό τη διαπίστωση παραβάσεων, που σχετίζονται με τη φορολογική, ασφαλιστική, τελωνειακή, εργατική και ναυτιλιακή νομοθεσία.

×