ΥΔΡΑ: Αποκαλυπτήρια προτομών Υδραίων Ζωγράφων στις 12 Οκτωβρίου

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013 14:26

Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2013 - 14:26
ΥΔΡΑ: Αποκαλυπτήρια προτομών Υδραίων Ζωγράφων στις 12 Οκτωβρίου

Στις 12 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια των προτομών των Επιφανών Υδραίων Ζωγράφων, στην πλατεία Ναυάρχου Βότση.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση του λευκώματος των Εκδόσεων Μίλητος «Κήπος Υδραίων Ζωγράφων» στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την εκδήλωση έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους: ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, Βουλευτές και άλλοι Επίσημοι.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

18.30 Ομιλία Δημάρχου

18.40 Αποκαλυπτήρια προτομών

19.00 Παρουσίαση λευκώματος «Κήπος Υδραίων Ζωγράφων» στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθεί δεξίωση Τα έσοδα από την πώληση του λευκώματος θα διατεθούν υπέρ του Κοινωνικού Φαρμακείου και Παντοπωλείου Δήμου Ύδρας.

Share 0
Αξιολογήστε το άρθρο

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ακυβέρνητο σκάφος ανοιχτά της Ύδρας - Αγωνία για δυο επιβάτες

Ακυβέρνητο σκάφος ανοιχτά της Ύδρας - Αγωνία...

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ύδρας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για ακυβερνησία του Ι/Φ σκάφους «ΕΛΛΗΝ» Ν.Π. 7904 με δύο  αλλοδαπούς επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Δοκού.

ΥΔΡΑ: Ανακαινίζεται η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού

ΥΔΡΑ: Ανακαινίζεται η Ακαδημία Εμπορικού...

Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνεργασίας με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου για αναβάθμιση των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού σε όλη τη χώρα, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών πραγματοποίησε δωρεά για την ανακαίνιση της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας.

ΥΔΡΑ: Εισήγηση  για μείωση Τελών Ύδρευσης λόγω  της αφαλάτωσης

ΥΔΡΑ: Εισήγηση για μείωση Τελών Ύδρευσης...

Εισήγηση προς την οικονομική επιτροπή που θα συνεδριάσει στις 25 Αυγούστου έκανε με επιστολή του ο Δήμαρχος Ύδρας Άγγελος Κοτρώνης προκειμένου να μειωθούν τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης για το 2015, με δεδομένη τη λειτουργία της αφαλάτωσης που διαμορφώνει το κόστος σε λιγότερη δαπάνη για το Δήμο Ύδρας. 

×