ΥΔΡΑ: Αποκαλυπτήρια προτομών Υδραίων Ζωγράφων στις 12 Οκτωβρίου

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013 14:26

Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2013 - 14:26
ΥΔΡΑ: Αποκαλυπτήρια προτομών Υδραίων Ζωγράφων στις 12 Οκτωβρίου

Στις 12 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια των προτομών των Επιφανών Υδραίων Ζωγράφων, στην πλατεία Ναυάρχου Βότση.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση του λευκώματος των Εκδόσεων Μίλητος «Κήπος Υδραίων Ζωγράφων» στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την εκδήλωση έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους: ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, Βουλευτές και άλλοι Επίσημοι.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

18.30 Ομιλία Δημάρχου

18.40 Αποκαλυπτήρια προτομών

19.00 Παρουσίαση λευκώματος «Κήπος Υδραίων Ζωγράφων» στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθεί δεξίωση Τα έσοδα από την πώληση του λευκώματος θα διατεθούν υπέρ του Κοινωνικού Φαρμακείου και Παντοπωλείου Δήμου Ύδρας.

Share 0
Αξιολογήστε το άρθρο

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Νέο έργο ύψους 350.000 ευρώ για την Υδρα

Νέο έργο ύψους 350.000 ευρώ για την Υδρα

Με την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου, ξεκινάει άμεσα από την τεχνική υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, η κατασκευή του συστήματος Ναύδετου ( Τσαμαδούρας) στο νησάκι Αγίου Νικολάου Ύδρας, προϋπολογισμού: 350.000 ευρώ, με χρηματοδότηση εξ’ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής.

ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ: Τα 5,4 Ρίχτερ στην Ύδρα ήταν ο κύριος σεισμός;

ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ: Τα 5,4 Ρίχτερ στην Ύδρα ήταν...

Καθησυχαστικός και ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο σεισμολόγος, του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Θανάσης Γκανάς πως ο σεισμός που έγινε το βράδυ της Παρασκευής νοτιοανατολικά της Ύδρας, μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ήταν ο κύριος.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ: Σε επιφυλακή ο Δήμος - Επί ποδός πολλές περιοχές της Ελλάδας

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ: Σε επιφυλακή ο Δήμος -...

Ανησυχία επικράτησε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, από τη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 Ρίχτερ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, που σημειώθηκε στις 23:08, 29 χλμ νοτιοανατολικά της Ύδρας και 89 χιλιόμετρα νότια της Αθήνας.

×