Help Us Give – H.U.G.: Φιλανθρωπικό Βazaar στην Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Jeanne D’ Arc!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με σύνθημα το Help Us Give – H.U.G.,η ελληνογαλλική σχολή Jeanne D'Arc διοργανώνει φιλανθρωπικό bazaar το Σαββατο 1 Απριλίου από τις 9.00 έως τις 18.00 στις εγκαταστάσεις της, Ελευθερίου Βενιζέλου 12Α στον Πειραιά.

Από τις 9:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα θα στήθεί στους χώρους του  σχολείου  ένα πανηγύρι χαράς που θα επικεντωθεί στην στήριξη: 

1. της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» η οποία είναι μια ένωση δέκα κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειες των σωματείων – μελών της. Η Ένωση βραβεύτηκε για το έργο της με Αργυρό Μετάλλιο στην Πανηγυρική Συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών τον Δεκέμβριο του 2016 για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ανά σωματείο, καθώς και τις συντονισμένες υπηρεσίες ως Ένωση, που εξασφαλίζουν ένα καλύτερο παρόν και μέλλον στα παιδιά με ειδικές ανάγκες, στα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και στα άπορα παιδιά και οικογένειες που χρειάζονται ψυχολογική, οικονομική και ηθική υποστήριξη.
2. του Τάγματος των Αδελφών της Μητέρας Τερέζας της Καλκούτα, με την αγορά απαραίτητου εξοπλισμού, ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινή διανομή συσσιτίου σε πολλούς άπορους συνανθρώπους μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: