«ΒΟΜΒΑ» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Προειδοποιεί για νέο 2015!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Η κυβέρνηση δεν πρέπει να κλείσει μία αξιολόγηση που θα φέρνει τόσα δεινά στην κοινωνία» προειδοποίησε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, που μιλώντας στον Realfm 97,8 δεν κρύβει τον φόβο ενός νέου 2015!

«Οι δανειστές δεν ενδιαφέρονται πώς θα αναπτυχθεί η ελληνική οικονομία, τα μέτρα που προτείνουν ξέρουμε όλοι ότι είναι υφεσιακά, ενδιαφέρονται πως θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους. Άρα καίγονται για αυτό…

Μπορεί να έρθει ένα σκηνικό 2015 από μόνο του, εάν ο χρόνος περνάει» τόνισε χαρακτηριστικά και προειδοποίησε: «Δεν θα στερήσουμε συντάξεις και μισθούς για να πληρώσουμε τους δανειστές. Είμαστε σε ένα αδιέξοδο. Δεν είναι η απάντηση να υπογράψουμε στο αδιέξοδο. Να αναζητήσουμε υπερβάσεις… Η υπέρβαση διαμορφώνεται με βάση τον συσχετισμό, δεν μπορώ να σας πω εγώ αυτήν τη στιγμή πώς θα διαμορφωθούν τα πράγματα στους επόμενους δύο μήνες».

Ερωτηθείσα εάν οι υπερβάσεις μπορεί να είναι εκλογές ή δημοψήφισμα το καλοκαίρι η κ. Χριστοδουλοπούλου απάντησε: «Αυτό δεν μπορώ να το αποκλείσω ούτε να το προτείνω. Αυτή τη στιγμή είναι εκτός της ημερήσιας διάταξης και της ατζέντας... Εμείς έχουμε επικεντρώσει τις δυνάμεις μας αυτήν τη στιγμή στο να κλείσει η συμφωνία με τους καλύτερους όρους για την κοινωνία, όλα τα άλλα δεν μας απασχολούν αυτήν τη στιγμή».

Πηγή: usay.gr